Kodėl Google reikalingas socialinis tinklas Google+?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jureivis 2013-12-29 11:34
Iki vakar buvau skeptikas g+ atzvilgiu, bet kai vakar reikejo man padaryti video konferencija per skype su 2 zmonemis ir kai uztai manes paprase nusipirkti skype premium, tai as buvau apstulbes... Gerai kad vienas zinojo, kad google+ galima daryti nemokamai tokias konferencijas ir to pasekoje, vakar g+ gavo 2 naujus narius. Vaizdo ir garso kokybe yra zymiai geresne nei skype, todel dabar visiems savo draugams rekomenduosiu sia gera skype alternatyva.
GM 2013-12-29 12:57
G+ kaip ir dauguma kitų google produktų niekada nebus populiarūs tarp paprastų žmonių, nes google tiesiog tragiškai prastai kuria vartotojui patogias sąsajas. Jų manymų geriau sukurti sąsają su milijonais nesuvokiamų nustatymų ir erzinančių popup'ų nei tiesiog paprastą ir patogią sąsają, kuri visų pirmą vartotojui padėtų kuo greičiau atlikti to produkto teikiamas funkcijas.
HDi 2013-12-29 12:59
O mane jau erzina, kad tą g+ visaip man bando įkišti, aš jo nenoriu, o man jį prievarta bruka per visokius youtube ir pan.
Mindzaugas 2013-12-29 13:07
Užvakar važiuoju autobusu į Kauną ir Tytuvėnuose telefone iššoko google pranešimas iki kelionės pabaigos liko 1.45 h. Jokio maršruto nevedžiau, gps išjungtas... Google pagal internetą seka mano buvimo vietą ir interpretuoja, kad važiuoju namo... Jų paslaugom naudotis malonu, bet pripažinsiu biškį kelia paranoja...
Nukainotas 2013-12-29 13:35
Be ryšio tas G+, jau kelis kartus atsisakiau, bet vis kažkaip ten mane įtraukia iš naujo. Sunku patikėt, kad Google nesugeba padaryti patrauklesnio G+ ir elgiasi kaip bukapročiai.
MantasNo 2013-12-29 13:45
Viskas gerai su tuo pliusu. Net reklamu kolkas nera
Liootas 2013-12-29 14:50
Užknisa mane tas Google+. Seniai turėjau youtube vartotoją, užregistruotą gmailo el. paštu, todėl prieš kelias savaites Google nusprendė man suteikti didžiulę garbę ir išplėsti youtube vartotoją man ! ._. Vardą, pavardę iš youtube žinojo, paštas - gmailas, tai nieks nekliūdė. Sunervino žiauriai, tą pačią dieną iš google+ išsitryniau, užtenka man ir to, kad visas pasaulis gali mane sekti ir sužinoti viską apie mane per feisbuką. Negi Didžiajam Broliui neužtenka veidaknygės? : D : )
cosmosas21 2013-12-29 15:46
Man ir taip buvo.. istryniau is Google visus savo duomenis, tel. numerius ir pan. ir tada visa accounta. Susikuriau nauja, vien tam, kad galeciu naudotis normaliai youtube ir atsisiusti programeles is playstore. Dar reikejo visas duomenu sinchronizacijas uzblokuoti telefone, o tai vel viska susisiurbs. Be to, kai uzeini i Google accounta, ten reikia gal 100 nustatymu pasikeisti, kad taves nesektu googlei, youtubei ir visur kitur..... ir nepostintu tavo komentaru, like'u i tavo Google+, kurio tu nenaudoji.... p.s. Google accounte yra netgi tavo gyvenamoji vieta pazymeta ne vienu taskeliu, o net keliais (tipo tos vietos, kur gps signala pagauna aplink namus)..!!!!
Google 2013-12-29 16:36
Oj,oj nuskriaustieji,matai seka juos kazkas...asmenys gi itakingi esat,zvaigzdes.Idomus cia labai kam esat,kad sektu jumis...
evaldosia 2013-12-29 17:16
google ir daugumas kitų,seka žmones(kaupia informacija,ir jei reikės suras).nesu prisiregistraves prie jokių soc tinklų.bet iš išmanaus telefono jau žino:kur gyvenu,kur darbas,mano ir giminių ,draugų telefonų numerius,pastovius dienos maršrutus,galimai balsą ir išvaizdą,nors tuo telefone nesinaudoju ,surastu ir tikrą vardą ir pavardę.čia nekalbant apie el. paštą.stato jav duomenų saugyklą kuri elektros sunaudos kaip didelis miestas.matyt kas turėjo išmanujį telefoną ,jau esame duomenų bazėje,ir saugotis nuo informacijos nutekėjimo beviltiška.įra kita klausimo pusė.naudodamiesi tais nemokamais patogumais įtraukiame ir kitus žmones(kaipgi nepasinaudojus patogia ,nemokama internetine paslauga)
bahuriux 2013-12-29 17:18
Va tokie kaip tu labiausiai ir verks, nuo tu soc tinklu, kai/jei taps itakingi, ar paprasciausiai reikes susirasti darba, ar uzsakyma, ar kazka tokio. Busit kaip ant delno, ne tik diziajam broliui, bet ir visoms tarnyboms ir potencialiems darbdaviams ir priesams. Jei verslininkas dar blogiau, konkurentai visada ras kaip jus sumaisyti su zemem, jei neis teisingai apkaltinti, tada prisikabins prie asmenisku smulkmenu.
Liootas 2013-12-29 18:32
Naudoja tavo duomenis ir paprasčiausioms reklamoms siuntinėti. Pavyzdžiui, įkelsi nuotrauką kokiam golfo lauke ir užspamins tave su golfo laukų reklamomis ir pan. ._.
jureivis 2013-12-29 21:42
Visu pirma klausimas ar tai blogai ar ne? Pwz man buvo tokia situacija, ieskojau peles ir niekaip neapsirpendziau kokia nusipirkti, viena pele padoria radau, bet ji kainavo 100lt, todel nusprendziau dar paieskoti. Bet google pamate kad as ieskau peles, man pradejo mesti reklamas peliu, tai lygiai tokia pat pele nusipirkau uz 65 ar 70 lt gerai nepamenu, tik is kito psl. o siaip pele logitech M...., nepamenu tiksliai. Taigi man google sutaupe 30~litu. Todel jie uzdirbo ir as sutaupiau, abipuse nauda. O kad renka informacija, argi gaila? Valstybe, VMI dar ne tokius kiekius informacijos kaupia, zino jie viska, kada ka ir kur pirkai, net kada ejai nusisikti, viesajame tualete..
fugslidy 2013-12-30 13:08
Čia google now vadinasi šita paslauga Atseit virtualus asistentas, panašu į Siri, tik gal labiau aktyvus. Šiaip pagal default turėtų būti išjungta, bet gal pakeitė. Šiaip patogu, pvz googlini kokios parduotuvės adresą (per pc) ir mieste einant rašo telefone, kad va iki to adreso liko 2km
1337 2013-12-30 17:32
Truputis istorijos: Pries gerus 70 metų kai kurie žydai šnekėjo, kad reiktų kažką daryti dėl Adolfo pavedimu renkamų žydų tautybes žmonių duomenų ir daromų surašymų. Tada irgi buvo žmonių, kurie atvirai tyčiojosi iš šitų susirūpinusių ir paranojikais juos vadino. Taigi prieš rekaujant apie tai, kad tu esi niekam neįdomus ir del to nebijai sekimų, pirma ta tema pasišnekėk su kokiu senu holokausta išgyvenusiu žydu, jis tau iš asmeninės patirties papasakos kas nutinka, kai valdžia per daug žino apie savo piliečius, o piliečiams tai po...ui