Kaip sekėsi Playstation 4 ir Xbox One D. Britanijoje 2013 m.?  (9)

Remiantis kompanijos Chart-Track pateikiamais duomenimis, naujos kartos Sony konsolės PlayStation 4 pardavimai D. Britanijoje praėjusiais metais sudarė 530 tūkst. vienetų, tuo tarpu Xbox One šis rodiklis buvo lygus 364 tūkst. vienetų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, kad PlayStation 4 startas D. Britanijoje įvyko 2013 m. lapkričio 29 d., tuo tarpu Xbox One šiame regione pasirodė savaite anksčiau – lapkričio 22 d. Šaltinis taip pat priduria, kad abi naujos kartos konsolės pagerino ankstesnius savo pirmtakių pardavimų rezultatus.

Pajamos iš Sony PlayStation 4 pardavimų D. Britanijoje sudarė £181,8 mln., tuo tarpu Xbox One atveju šis skaičius lygus £144,5 mln. Tai gana žymus skirtumas tarp abiejų varžovų, taigi bent jau D. Britanijoje nugalėtoja save gali laikyti japonų kompanija Sony.

Kim Bayley, pramogų rinkos mažmeninės prekybos narius atstovaujančios asociacijos vadovas, komentuodamas šiuos skaičius, teigė, kad paskutiniu metu stebimas ypač spartus skaitmeninių žaidimų kopijų pardavimų augimas, „ir labai apmaudu, kad Xbox One ir PS4 debiutavo taip vėlai“. Gana kuklios konsolių partijos buvo išparduotos labai greitai, taigi šiemet mažmenininkai turės smarkiai padirbėti, kad visi norintys įsigyti šias konsoles būtų patenkinti.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: