Samsung ruošia telefoną Galaxy F su metaliniu korpusu  (0)

Dabartinis kompanijos Samsung flagmanas Galaxy S4 daug kritikuojamas dėl savo plastikinio korpuso, nors konkurentai jau seniai apsiginklavo metaliniais sprendimais (iPhone 5S, HTC One ir kiti). Tačiau panašu, kad P. Korėjos gamintojas ryšis šią padėtį pakeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapis ETNews praneša, kad Samsung planuoja sukurti dar vieną aukščiausiai kainų kategorijai priklausantį išmanųjį telefoną, kuris šį kartą gaus metalinį korpusą. Modelis Galaxy F turėtų su metaline apdaila turėtų debiutuoti maždaug tuo pačiu metu, kaip ir naujasis flagmanas Galaxy S5.

Ši žinia glaudžiai susijusi su anksčiau pasirodžiusia informacija, jog Samsung gamykla Vietname ruošiasi metalinių korpusų (tik šį kartą skirtų Galaxy S5) serijinei gamybai.

Koks bus naujojo Galaxy F pozicionavimas, visiškai neaišku. Tikėtina, kad gamintojas tiesiog pabandys ištirti publikos reakciją į naujos išvaizdos mobilų įrenginį, tuo tarpu jo techninės specifikacijos nebus tokio aukšto lygio, kad nebūtų pakenkta būsimiems Galaxy S5 pardavimams.

Anot gandų, Galaxy F gali gauti 2K taškų raiškos (2560 x 1600) ekraną (QHD formatas), kaip ir naujasis Samsung išmanusis flagmanas. Programinės platformos vaidmenį turėtų atlikti operacinė sistema Android 4.4 KitKat.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)