Battlefield 5 pasirodys 2018 metais?  (0)

IMDb – didžiausioje kinematografijos (ir viskas, kas su ja susiję) internetinėje duomenų bazėje – neseniai buvo publikuota informaciją apie eilinį Battlefield serijos žaidimą. Kompozitoriaus Steve Jablonsky darbų sąraše atsirado projektas, kuris vadinasi Battlefield 5: Armageddon. Jei tikėti aprašymu, jo pasirodymas numatytas 2018 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beje, Steve Jablonsky taip pat prisidėjo prie tokių projektų muzikinių takelių, kaip „Transfromeriai“ (tiek pačių filmų, tiek ir jų pagrindų sukurtų žaidimų), Gears of War serijos ir žaidimo „Prince of Persia: The Forgotten Sands“, o dabar ir prie Battlefield 5: Armageddon.

Susipažinus detaliau su projekto aprašymu, galima sužinoti, jog žaidimo žanras – nuotykių mokslinė fantastika, veiksmo. Taip pat minime žaidime esantys kariniai veiksmai. Siužetinė linija aprašoma labai trumpai: „Total Chaos commences, the Armageddon. — Begins now“ (prasideda totalus chaosas, Armagedonas. Jis prasideda dabar).

Šiuo metu projektas su deklaruojamu $780 tūkst. biudžetu yra „Prie-production“ stadijoje, o viskam vadovauja ta pati Electronic Arts bei jai pavaldi studija DICE.

Jei visa tai, kas pasakyta aukščiau, yra tiesa, tai šiuo metu švedų studijos darbų grafikas atrodo taip: per artimiausius porą metų sulauksime žaidimų Mirror’s Edge ir Star Wars: Battlefront pamaina, tuo tarpu 2018 m. pasirodys Battlefield 5: Armageddon.

Ar šaudyklės penkta dalis bus priedas prie pagrindinės serijos, o galbūt „pilnaverčiu“ konvejeriniu žaidimu – klausimas lieka atviras. Lygiai tokie patys neaiškumai išlieka ir Bad Company atžvilgiu: šiuo metu šios serijos kūrėjai yra „ilgalaikėse atostogose“, o ar projektas bus atgaivintas, taip pat neaišku.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)