Ubisoft: Watch Dogs galėjo tapti geriausiu 2013 m. next-gen žaidimu  (0)

Leidėjas Ubisoft mano, jog daug triukšmo pridaręs projektas Watch Dogs, kurio debiuto data nukelta į 2014 m. antrą ketvirtį, galėjo tapti geriausiu 2013 m. žaidimu, skirtu naujos kartos konsolėms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Duodamas interviu portalo IGN žurnalistams, Ubisoft padalinio Š. Amerikoje prezidentas Laurent Detoc pripažino, kad Watch Dogs debiuto perkėlimas šias viltis sužlugdė.

„Aš tikiu, kad jei Watch Dogs būtų pasirodęs šiais metais, t.y. tuo metu, kaip ir planavome anksčiau, žaidimas būtų tapęs geriausiu 2013 m. next-gen projektu“, – teigė Laurent Detoc.

Nežiūrint į įsitikinimą būsima Watch Dogs sėkme, ponas Laurent Detoc mano, jog kovoti su Grand Theft Auto V būtų buvę labai sunku, kadangi pastarasis turi ypač didelį kritikų ir apžvalgininkų, kurie dievina šią seriją, palaikymą.

„Be didelių emocijų, vaikinai iš Rockstar vėl mums parodė, kad žmonės pirks žaidimus, jei jie turi 96% reitingą. Aš galiu tik tikėtis, jog Watch Dogs mes galėsime pasiekti tokį patį lygį.“

„GTA prekinis ženklas naudojasi savo populiarumu ir ankstesniais nuopelnais, todėl daugelis tiesiog negali savo apžvalgose parašyti mažiau nei 100% įvertinimą. Mums trūks tokio palaikymo tol, kol Watch Dogs prekinis ženklas neišpopuliarės. Prie viso to mes dabar ir dirbame.“

Po tokių Ubisoft atstovo žodžių galima kelti tik vieną klausimą: galbūt tikroji Watch Dogs debiuto nukėlimo priežastis buvo baimė sužlugti, atsitrenkus į GTA V populiarumo sieną? Juk pasirodymas tuo pačiu metu turėtų aiškų nugalėtojų. Tuo tarpu pasirodymas 2014 m. balandžio – birželio laikotarpiu leistų tikėtis, kad GTA V populiarumas bus atslūgęs, o žaidėjai lauks kažko naujo, ir būtent tuomet debiutuos Watch Dogs.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(0)

Komentarai (0)