The Farm 51 anonsavo next-gen šaudyklę Get Even (Video)  (0)

Kompanija The Farm 51, kuri pasižymėjo tokiais žaidimais, kaip NecroVisioN, originalaus Painkiller (Painkiller: Hell & Damnation) perdaryta versija ir Deadfall Adventures, paruošė naują projektą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kiek anksčiau jau buvo pranešta, jog The Farm 51 ruošia naujos kartos šaudyklę – Get Even. Dabar kūrėjai projektą anonsavo oficialiai, o kartu nurodė, kad žaidimo debiutas rinkoje numatytas 2015 m. Get Even kūrimas vyksta jau keletą mėnesių, ir kompanija The Farm 51 žada toliau dalintis naujienomis. Galiausiai, buvo publikuotas ir oficialus žaidimo vaizdo klipas, kurį galima drąsiai rekomenduoti visiems šio žanro gerbėjams.

Žaidime bus tiek vieno žaidėjo siužetinė linija, tiek ir daugelio žaidėjų režimas. Kūrėjai teigia, kad bus stengiamasi ištrinti ribas tarp šių dviejų režimų. Bet kuris žaidžiantis online vartotojas (ir jūs tame tarpe), pereidami savo siužetinę liniją, galite susidurti su kitu personažu ir jį sunaikinti, ir žaidimas jums nepraneš, prieš jus buvo žaidimo bot‘as ar gyvas žmogus.

Kūrėjai pranešė, kad žaidimo ginklai, nors ir galingesni už tikrus, tačiau realybės ribų smarkiai neviršija. Neapsieita ir be šiandienos madų: naudodami „vietinius“ išmaniuosius telefonus, žaidėjai galės padidinti šaudymo tikslumą bei nusitaikymo kokybę.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)