Publikuota informacija apie nVidia Tegra K1 spartos lygį  (0)

Parodos CES 2014 metu kompanija nVidia pristatė naujos kartos mobilų procesorių, kuris vadinasi Tegra K1, nors dauguma ekspertų laukė sprendimu kiek kitokiu pavadinimu – Tegra 5. Tuomet buvo daug kalbama apie technines specifikacijas, tačiau nutylėta apie produktyvumo lygį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puslapio WCCFTech žurnalistų gauti duomenys rodo, kad Tegra K1 grafikos posistemės su Kepler architektūra sparta iš tikrųjų yra aukšta, lyginant su konkurentų sprendimais. Teste GFXBench, esant 1920 х 1080 raiškai, etaloninis nVidia planšetinis kompiuteris pasiekė 60 kadrų per sekundę spartą, tuo tarpu Apple A7 tenkinosi 27 kadrais per sekundę. Tegra K1 spartos lygis yra praktiškai identiškas Haswell procesoriuje Core i5-4200U esančiai Intel HD Graphics 4400, savo ruožtu, Tegra K1 yra beveik dvigubai lėtesnis nei diskretinė grafika nVidia GeForce GT 740M, kuri naudojama nešiojamuose kompiuteriuose.

Įdomu tai, kad Tegra 4 šiame teste demonstruoja tik 16 kadrų per sekundę. Jei šie duomenys teisingi, Tegra K1 turi labai gerų perspektyvų mobilių žaidimų segmente (pavyzdžiui, konsolėje nVidia Shield), tuo tarpu būsima Microsoft planšetė Surface 3 su nauju nVidia procesoriumi galės aplenkti visus pagrindinius konkurentus.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(5)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: