„Samsung“ Galaxy S5 galėsime atrakinti naudodami piršto antspaudą  (5)

Neseniai rašėme apie tai, jog kompanija žada išleisti dvi skirtingas šio telefono versijas, dabar atstovai atskleidė dar keletą įdomių detalių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbama, jog visų laukta sistema, kuri leistų atrakinti telefoną mūsų akies pagalba, taip ir nepasirodys naujajame flagmane. „Samsung“ teigė, jog šiai sistemai skyrė daug dėmesio bei atliko įvairius testavimus ir galiausiai nusprendė šios idėjos atsisakyti.

Kompanija argumentavo, kad toks būdas yra nepatogus ir kartais net nenaudojamas. Įsivaizduokite, kad kiekvieną kartą norint atrakinti, jums reikės prietaisą prikišti prie jūsų akies. Taip pat išskyrė ir problemą esant visiškoje tamsoje, jutiklis nesugebės užfiksuoti jūsų akies ir ši funkcija tiesiog neveiks.

Vis dėlto nenorėdama atsilikti nuo savo konkurentų, Pietų Korėjos kompanija įdiegė pirštų antspaudų skaitytuvą. Kalbama, jog ši technologija bus ganėtinai tobulesnė už dabartinę, kuri naudojama „iPhone“ telefonuose. Vartotojams užteks paliesti bet kurią ekrano vietą ir jei piršto antspaudas sutaps su nustatytuoju, jūsų telefonas atsirakins. Šiuo skaitytuvu pasirūpino švedu kompanija „Fingerprint Cards AB“.

Manoma, kad Galaxy S5 pavyzdžiu paseks ir kita Pietų Korėjos kompanija „LG“. Pastaroji jau apie tai užsiminė pradėdama kurti „G3“ išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(0)
(1)

Komentarai (5)