Siūloma mylėtis su „Google Glass“ akiniais (Video)  (1)

Programuotojas iš D. Britanijos Sherifas Maktabi anonsavo savo sukurtą mobiliąją programą, skirtą „Google Glass“ išmaniųjų akinių savininkams. Ją siūloma naudoti… mylintis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2014-01-23 Siūloma mylėtis su „Google Glass“ akiniais (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Sex with Glass“ pavadinta programėlė „Google Glass“ akinių naudotojams leidžia matyti vaizdą partnerio akimis. Ši programa įjungia „Google Glass“ vaizdo kamerą ir įrašinėja filmuojamus vaizdus, praneša „The Verge“. Jei akinius turi abu, galima keistis vaizdo srautais, tai yra, realiuoju laiku žiūrėti savo akiniuose partnerio akimis matomą vaizdą.

Skelbiama, kad „Sex with Glass“ įrašytas vaizdo siužetas įrašomas į įrenginio atmintį ir laikomas joje 5 valandas, o po to automatiškai ištrinamas.

Į programą taip pat įtrauktas sekso pozų žinynas ir suderinamumas su išmaniųjų namų technologijomis: akiniai gali patogiai reguliuoti apšvietimą ar parinkti muziką.

S. Maktabi žada, kad jo sukurta programa greitai bus pateikta vartotojams, bus nemokama ir suderinama su „iPhone“ telefonais. Greičiausiai ji bus platinama per jo paties svetainę, nes „Google Glass" programėlių parduotuvė suaugusiems skirtų programų nepriima.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(8)
(1)
(1)

Komentarai (1)