NVIDIA vaizdo plokščių produktyvumo lygis žaidimuose  (0)

Kad ir koks kuklus būtų naujosios NVIDIA vaizdo plokštės GeForce GTX 750 Ti spartos lygis, iš būsimo Maxwell architektūros atstovo stacionarių kompiuterių savininkai tikisi tikrai daug. Nemažai ekspertų taip pat tikisi, kad NVIDIA asortimentas ne tik atsinaujintų, bet ir prasidėtų naujas konkurencijos su AMD etapas. Tačiau ar šioms viltims lemta išsipildyti?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Preliminarūs GeForce GTX 750 Ti produktyvumo testai buvo pasirodę visai neseniai. Štai ir šį kartą neoficialių testų seriją tęsia kinų forumai. Žemiau pateiktas grafikas leidžia palyginti kombinuotą spartos lygį iš karto daugelio vaizdo plokščių, tame tarpe ir GeForce GTX 750 Ti ir jos artimiausių konkurentų. Jei tikėti pateiktais rezultatais, NVIDIA naujokas atsiduria tarp AMD Radeon R7 260X ir NVIDIA GeForce GTX 650 Ti Boost, pastarajai netgi nusileisdamas. Akivaizdu, kad GeForce GTX 750 Ti gali tapti tik dabartinio GeForce GTX 650 Ti pamaina, tuo tarpu GeForce GTX 650 Ti Boost galės ir toliau dalyvauti rinkoje kaip gana konkurencingas grafinis adapteris.

Aišku, galutines išvadas daryti dar anksti, juo labiau, kad iš naujos vaizdo plokštės specifikacijų mums žinomas tik viena – 2 GB GDDR5 atminties. Pagal konkurentų pasirinkimą galima spręsti, kad GeForce GTX 750 Ti kaina sudarys apie $150 (380 lt be mokesčių).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (0)