Brutalus galios užtaisas išrinktiesiems: „Audi RS6-R“, prie kurio ranką pridėjo „ABT“ inžinieriai  (0)

„ABT“ automobilių tobulinimo firma paskelbė informaciją apie Ženevos automobilių parodoje debiutuosiantį naująjį jų darbą – „Audi RS6-R“. „ABT“ praneša, kad šio patobulinto modelio serija bus ribota ir „RS6-R“ galės džiaugtis vos 25 pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galia trykštantis automobilis

„ABT Audi RS6-R“ variklio gaubtas slepia keturių litrų darbo tūrio, V formos, aštuonių cilindrų variklį, kuris generuoja stulbinančias 730 arklio galių ir net 920 Nm sukimo momentą. Iki tol, kol prie šio modelio ranką pridėjo „ABT“ specialistai, automobilio galia siekė 560 arklio galių ir 700 Nm sukimo momentą. Po „ABT“ patobulinimų maksimalus „RS6-R“ greitis siekia 320 km/h. Papildomos galios šiam varikliui buvo įpūsta įdiegus specialią „ABT“ variklio kontrolės programą ir perdarius išmetimo sistemą. Dabar automobilį puošia nerūdijančio plieno išmetimo sistema, suteikianti ne tik efektingumo išvaizdai, bet ir efektyvumo.

Pagyvino dizainą

„ABT“ pasirūpino ir važiuokle. Modelis tapo kiek žemesnis, o 22 colių lengvojo lydinio ratlankiai „apauti“ specialiai „RS6-R“ modeliui pritaikytomis „Dunlop“ padangomis. Kėbulo išorę puošia anglies pluošto detalės, nudažytos raudonai. Salone taip pat dominuoja raudoni anglies pluošto elementai. Automobilio interjeras irgi sportiškas. Sėdynės papuoštos „ABT“ logotipais, o ant vairo įrengta LED lemputė, kuri padės vairuotojui surasti tinkamiausią momentą pavaros perjungimui, priklausomai nuo važiavimo stiliaus tuo metu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)