Counter-Strike: Global Offensive perkeliamas į Linux platformą  (2)

Kompanija Valve aktyviai dirba, kad žaidimas Counter-Strike: Global Offensive veiktų operacinėje sistemoje Linux. Apie tai pranešė pats kompanijos įkūrėjas ir dabartinis vadovas Gabe Newell, atsakinėdamas į Reddit vartotojų klausimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gabe Newell teigimu, žaidimo perkėlimo į naują platformą procesas vyksta pilnu tempu. Antra vertus, jis negali tiksliai pasakyti, kada konkrečiai debiutuos Linux skirta CS: GO versija.

Valve įkūrėjas pažymėjo, jog nenori užbėgti įvykiams už akių, kadangi kompanija kartais per anksti anonsuoja projektus, o vėliau jų tenka labai ilgai laukti.

Tokia situacija būtų nemaloni tiek žaidėjų bendruomenei, tiek ir pačiai Valve, todėl Gabe Newell nenori, jog panašūs įvykiai pasikartotų ateityje. Visa tai susiję ir su žaidimu Half-Life 3, kurio, matyt, laukia visa galybė šios serijos gerbėjų.

Counter-Strike: Global Offensive buvo išleistas dar 2012 m. vasaros pabaigoje, projektas buvo prieinamas per Steam, PlayStation Network ir Xbox Live Arcade. Tai buvo pirmoji Counter-Strike serijos dalis, kuri debiutavo žaidimų konsolėse.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(2)

Komentarai (2)