Išleistas Battlefield 4 atnaujinimas su AMD Mantle palaikymu  (0)

Informacija apie tai, kad Battlefield 4 skirtas atnaujinimas su AMD technologijos Mantle palaikymu pasirodys tik vasario mėnesį, laimei, nepasitvirtino. Atnaujinimą jau galima atsisiųsti iš el. distribucijos tarnybos EA Origin. Per artimiausias keletą dienų AMD ketina išleisti grafinių tvarkylių Catalyst 14.1 Beta versiją. Tokiu būdu, bus galima konstatuoti, kad API Mantle debiutavo galutinai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Battlefield 4 kol kas taps vieninteliu žaidimu, kuris palaiko naują AMD technologiją. Be DICE šaudyklės dar galima atsisiųsti tarnyboje Steam esančią žaidimo StarSwarm demonstracinę versiją. Be to, vasario mėnesį turi debiutuoti ir ilgai lauktas žaidimas Thief.

Kūrėjų teigimu, API Mantle pranašumas žaidimuose bus ypač pastebimas tais atvejais, kai spartą ribojančiu faktoriumi yra centrinis procesorius. Naujos technologijos arsenale yra režimų, kurie padidins ir grafikos posistemės produktyvumo lygį; naujų galimybių išnaudojimo efektyvumas didžiąja dalimi priklausys nuo žaidimų kūrėjų, tvirtina AMD atstovai.

AMD tvirtina, kad jei Battlefield 4 naudoja tokius kokybės nustatymus, kaip Ultra settings, 4xAA, Full HD 1080p, o kompiuteryje įdiegtas procesorius APU A10-7700K ir vaizdo plokštė Radeon R9 290X, technologijos Mantle aktyvavimas leidžia spartą padidinti įspūdingais 41%.

Jei kompiuteryje turima konfigūracija numato Intel Core i7-4960X ir AMD Radeon R9 290X, iš Mantle technologijos naudos bus mažai – vos 2,7% prieaugis. Savo ruožtu, žaidime StarSwarm pranašumas atrodo dar įspūdingiau: su APU A10-7700K sparta padidėja 319%, tuo tarpu su Intel procesoriumi – tik 5,1%.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)