BlackBerry vadovas: iPhone vartotojai – tai žmonės, kurie „mėgsta apsikabinti sieną“  (4)

Paprastai mobilaus įrenginio baterijos darbo laikas priklauso nuo naudojimo dažnumo ir intensyvumo. Šiais laikais programų kūrėjai vis dažniau verčia vartotoją griebti mobilų įrenginį į rankas, antra vertus, pagunda praleisti laiką, naršant Internete ar žaidžiant, taip pat labai didelė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos BlackBerry vadovas Johnas Chenas, puslapio TUAW teigimu, viename iš praėjusios savaitės renginių gana kritiškai pasisakė apie konkurenciją su Apple. Jo teigimu, iPhone vartotojai – tai žmonės, kurie „mėgsta apsikabinti sieną“.

Šiuo atveju buvo turima omenyje būtinybę pakrauti išmaniojo telefono bateriją, kuri negali be šios procedūros ištverti ir vienos dienos. Žinoma, panašią kritiką galima išsakyti ir kitų gamintojų išmaniųjų telefonų atžvilgiu, tačiau BlackBerry vadovas savo taikiniu pasirinko būtent Apple produkciją.

Kartu naujienų agentūra Bloomberg pranešė, kad Johnas Chenas susitiko ir su JAV Vyriausybės atstovais, ir išklausė jų pageidavimus apie išmaniųjų telefonų BlackBerry tobulinimą (pastaruosius naudoja ne tik JAV prezidentas B. Obama, tačiau ir jo aplinka).

Norėdamas patikti verslo klientams, naujasis BlackBerry vadovas perviliojo į savo kompaniją kai kuriuos SAP, kuriančios įmonių valdymo sistemas, specialistus, o taip pat palaiko nuolatinius kontaktus šios kompanijos vadovybe.

FACEIT. LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (4)