Paaiškėjo, kodėl HTC All New One reikalingos net dvi kameros galiniame korpuse  (2)

Internete jau ne kartą buvo publikuotos būsimo HTC flagmano nuotraukos, kuris pakeis šiandien rinkoje esantį išmanųjį telefoną HTC One. Ir tik dabar, kiek daugiau nei savaitei iki prezentacijos, atsirado paaiškinimas, kam nugarinėje dalyje reikalingas net dvi kameros.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paaiškinimą rado žurnalistai iš puslapio GSMArena. Šiuo atveju padėjo Australijos mobiliojo ryšio operatoriui Telstra skirta antros kartos HTC One reklaminė brošiūra.

Nurodoma, kad su tai vadinama Duo Camera sistema vartotojai galės pasirinkti fokusavimo tašką filmavimo metu, sukurti išplaukusio fono efektą, gauti ryškias nuotraukas net ir prasto apšvietimo sąlygomis.

Taip pat užsimenama ir apie 3D efektus, kurie, tikėtina, reiškia kažką daugiau nei tiesiog tūrines fotografijas ir vaizdo klipus. Kaip žinia, HTC jau turėjo modelį EVO 3D su stereoskopinio filmavimo galimybe, tačiau šis išmanusis telefonas gamintojo vilčių nepateisino.

Priminsime, kad HTC All New One gaus 5“ įstrižainės Full HD ekraną, 4 branduolių Qualcomm Snapdragon 801 procesorių ir gerai užsirekomendavusius BoomSound garsiakalbius. Oficiali išmaniojo telefono prezentacija įvyks kovo 25 d. Kaina be sutarties su operatoriumi turėtų sudaryti apie €550 (1900 litų).

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (2)