HTC pristatė naują „HTC One“: skelbiamas inovacijų paradas  (5)

Bendrovė HTC pristatė ilgai lauktą naują „HTC One“ (M8) išmanųjį telefoną. Pilkos spalvos vientiso metalinio korpuso įrenginys pasižymės „HTC Sense 6“, „Smart Sensor Hub“, leisiančia atpažinti vartotojo poreikius, „Motion Launch“, palengvinsiančia kasdienines užduotis ir kitomis technologijomis. „Duo Camera“ technologija leis fiksuoti kūrybiškas, profesionaliai atrodančias nuotraukas su įvairiais efektais, o „HTC BoomSound“ pakels garso kokybės kartelę į naują lygmenį, skelbiama kompanijos pranešime spaudai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„2013-aisiais pristatėme geriausią išmanųjį telefoną rinkoje, tačiau nuo to laiko nesustojome kėlę sau iššūkių. Būdami mobiliųjų inovacijų lyderiais, kuriame telefonus, kurie įkvepia, maloniai stebina ir keičia išmaniųjų telefonų rinką. Šiandien didžiuojuosi galėdamas pristatyti labiausiai stulbinantį, intuityvų ir pažangiausią įrenginį, kokio rinkoje dar nebuvo – atnaujintą „HTC One“, - sakė korporacijos HTC vadovas Peter Chou. Naujasis „HTC One“, kaip ir pirmtakas, pasižymės vientisu metaliniu korpusu be jokių tarpų, kuris susilies su 5 colių „full HD“ įrenginio ekranu. Jo kraštai bus dar siauresni ir aptakesni nei pirmojo „HTC One“, todėl naujasis telefonas rankoje bus dar malonesnis. Įrenginyje veiks „Qualcomm Snapdragon 801“ procesorius bei naujausia „Android 4.4 KitKat“ versija. Taip pat bus įdiegta naujausia „HTC Sense 6“ įranga, kuri pasižymės intuityvesne vartotojo sąsaja, naujomis užsklandomis ir kitais privalumais. Naujos vaizdų fiksavimo galimybės Naujasis „HTC One“ fotografavimo ir filmavimo išmaniuoju kokybę pakels į naują lygį. Telefone integruota pagrindinė dviguba kamera („Duo Camera“), kuri pasižymi dviguba blykste, „HTC UltraPixel“ moduliu, o vaizdą įrašinėti gali 1080p HD raiška. Todėl su ja nuotraukos bei filmukai bus puikios kokybės bet kokiomis apšvietimo sąlygomis. Įrenginyje taip pat įdiegta 5 MP priekinė kamera, puikiai tiksianti autoportretams.

Naujasis išmanusis padės iškart kurti profesionaliai atrodančias nuotraukas jas redaguojant su „UFocus“ programa. Ši leis paryškinti tam tikrus nuotraukos objektus, keisti jos foną, pridėti įvairių vaizdo efektų. Kūrybiškam darbui su nuotraukomis bus skirta animacijos programėlė „Seasons“, kuria naudotis bus itin paprasta. „Copy & Paste“ leis į pasirinktą nuotrauką įkelti šeimos narius, draugus ar kitus žmones. Galiausiai „Dimension Plus“ leis į nuotrauką pažvelgti iš skirtingų kampų paprasčiausiai judinant telefoną.

Pažangi kameros technologija už vartotojus atliks daugybę užkulisinio darbo – parinks aštriausią kampą, automatiškai sufokusuos vaizdą, blykstė pati parinks spalvos toną ir šviesos intensyvumą, prisitaikiusi prie aplinkos sąlygų. Kamera fotografuos 300 milisekundės greičiu, taip leisdama užfiksuoti ryškiausius vaizdus reikiamą akimirką.

Nuotraukų galerijos valdymas – taip pat paprastesnis. „Image match“ funkcija padės automatiškai surasti ir apjungti į vieną albumą visas nuotraukas pagal jūsų pasirinktus objektus.

Galiausiai naujajame „HTC One“ bus ir „Slow Motion“ funkcija, kuri leis filmuoti sulėtinti režimu bei vėliau redaguoti filmukus greitinant bei lėtinant vaizdą ir taip suteikiant jam papildomo charakterio bei dramatiškumo.

„Zoe“ technologija naujajame telefone pavirto į debesų kompiuterijos sprendimą, kuris leis sukelti filmukus bei nuotraukas į internetą bei jais dalintis su draugais. Pastarieji galės redaguoti turinį, pridėdami mėgstamą garso takelį ar pan. Atnaujintą „Zoe“ aplikaciją bus galima parsisiųsti iš mobiliosios prekyvietės „Google Play“.

Išmanusis su šeštuoju pojūčiu

Su naujausia „HTC Sense 6“ pasirodysiantis išmanusis pasižymės funkcijomis, suteiksiančiomis telefonui šeštąjį pojūtį. „Motion Launch“ technologija integruotų sensorių dėka, leis aktyvuoti įrenginį net neįjungiant ekrano. Paprasčiausiu perbraukimu bus galima aktyvuoti telefoną, o „Auto Answer“ technologija leis atsiliepti į skambutį tiesiog pridedant telefoną prie ausies – neliečiant ekrano.

Naujajam „HTC One“ skirtas specialus apsauginis dėkliukas „Dot View“. Jis išsiskiria tuo, kad ant jo viršaus vartotojai matys naujas žinutes, el. laiškus, informaciją apie orus, skambučius ir kt. Visas šis vaizdas bus projektuojamas tiesiog ant dėkliuko viršaus – neaktyvuojant ekrano ir neatidarant dėkliuko.

Daug ištvermingesnė baterija

Naujojo „HTC One“ baterija veiks net 40 proc. ilgiau, nei jo pirmtako. „Extreme power saving“ režimas leis telefonu naudotis net 14 parų be įkrovimo juo kalbant, gaunant žinutes ir el. laiškus. Aktyvuotas, šis režimas leis „išspausti“ papildomas 60 budėjimo valandų, tuomet, kai telefono baterija turės 20 proc. galios, 30 papildomų val. - kuomet liks 10 proc. galios ir 15 val. - kuomet bus belikę vos 5 proc. galios.

Išskirtinis garsas ir svarbiausia informacija pagrindiniame ekrane

Šviežiausia „HTC BoomSound“ technologija šio išmaniojo savininkams leis mėgautis galingu ir itin aiškiu garsu. Klausantis muzikos, bus aiškiai girdimas kiekvienas instrumentas. Naujasis „HTC One“ gros 25 proc. garsiau, nei pirmtakas, neprarasdamas nei kiek garso kokybės. Išmaniojo priekyje sumontuotos dvi garso kolonėlės su stiprintuvu, atnaujintas garsiakalbio modulis.

Tuo tarpu „HTC BlinkFeed“ naujajame telefone – dar intuityvesnė. Naujas išdėstymas leis patogiau prieiti prie mėgstamo turinio. Vartotojams nuo šiol bus dar paprasčiau rasti savo mėgstamus informacijos šaltinius bei juos užsiprenumeruoti į pagrindinį ekraną. Taip pat bus galima susikurti po šaltinį kiekvienai temai. Tad sporto, filmų, apsipirkimo ir kt. mėgėjams bus dar patogiau sekti savo mėgstamą informaciją.

Padės sportuoti ir žiūrėti TV

Naujasis „HTC One“ padės lengviau įgauti norimą sportinę formą. Telefone integruoti sensoriai bei „Fitbit“ aplikacija leis sekti treniruočių duomenis bei juos sisteminti, taip pat miego grafiką ir kt. Su „Fitbit“ bus galima paprastai nusistatyti norimus treniruočių tikslus ir stebėti jų įgyvendinimo progresą.

Naujasis išmanusis lengvai galės virsti ir nuotoliniu TV valdymo pulteliu. Jis taip pat leis sekti, kas kalbama apie mėgstamą programą oficialiuose „Facebook“ arba „Twitter“ kanaluose, prieiti prie šviežiausių fanų komentarų. „HTC Sense TV“ taip pat pateiks 10-ies populiariausių pasaulyje sporto šakų statistiką.

Į Lietuvą išmanusis telefonas turėtų atkeliauti gegužės mėn. pradžioje. Jo kaina turėtų siekti apie 2300 Lt.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(4)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: