Internete pasirodė slaptos būsimojo „Apple iPad Air 2“ ekrano nuotraukos  (0)

Pasauliniame interneto tinkle paviešintos nuotraukos, kaip atrodys naujojo planšetinio kompiuterio „Apple iPad Air 2“ ekrano rėmelis kartu su pačiu ekranu. Žinoma, nuotraukos nėra oficialiai platinamos iš kompanijos „Apple“, o padarytos slapta viename iš planšetinio kompiuterio projektavimo arba surinkimo skyrių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors konkrečios techninės informacijos šalia išplatintų nuotraukų ir nepateikiama, tačiau įgusi akis vien iš šių vaizdų gali pasakyti labai nemažai įdomių dalykų, ko galima tikėtis iš būsimojo planšetinio kompiuterio „Apple iPad Air 2“.

Visų pirma, iš karto matyti tam tikri skirtumai nuo dabartinio „iPad Air“ (jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite peržiūrėti, kaip atrodo dabartiniai įvairiausių modifikacijų „iPad Air“ planšetiniai kompiuteriai).

Skirtingai nei pirmtako atveju, planšetinio kompiuterio „iPad Air 2“ priekinė panelė turės integruotą ekraną. Toks techninis sprendimas leidžia dar labiau sumažinti „iPad Air 2“ planšeto storį, o tai savu ruožtu sako, kad beveik garantuotai „iPad Air 2“ bus pats ploniausias „Apple“ planšetas. Panašu, kad šiuo požiūriu mažai kas iš konkurentų galės varžytis su naujuoju „Apple“ planšetu. Prie to pačio verta pastebėti, jog toks techninis sprendimas „Apple“ kompanijai nėra naujas – jis jau senai ir labai sėkmingai naudojamas gaminant „iPhone“ išmaniuosius telefonus.

Taip pat iš nuotraukų matyti, jog galinė „iPad Air 2“ ekrano rėmelio ir visos priekinės panelės pusė yra identiška dabartiniam planšetui „iPad Air“. Tiesa, lyginant šias nuotraukas su dabartinio planšeto panelės galine puse, matyti jos skiriasi čia esančių išvadų konfigūracija.

Be to, pagal pateiktas „iPad Air 2“ nuotraukas labai tikėtina, jog skystų kristalų ekrano matrica sujungta su apsauginiu stiklu, panašiai kaip tai yra padaryta išmaniajame telefone „iPhone 4“. Toks techninis sprendimas, kuomet ekrano matrica sujungiama su apsauginiu stiklu leidžia ne tik sumažinti įrenginio storį, bet ir padidinti žiūrėjimo kampą. Pirminiai nuotraukų šaltiniai tvirtina, jog jos gautos iš Kinijoje įsikūrusių ekranų tiekėjų. Priminsime, jog pagal prognozes, pagrindinis „iPad Air 2“ planšeto ekranų tiekėjas bus kompanija „Samsung“, o „Sharp“ ir „LG“ gamins atskirus ekranų komponentus.

Prie to pačio priminsime, jog vienas garsiausių analitikų Ming-Chi Kuo iš kompanijos „KGI Securities“ tvirtina, kad „Apple iPad Air 2“ gaus „Apple A8“ procesorių, atnaujintą 8 Mpx vaizdo kamerą ir „Touch ID“ valdymo sensorių.

(2)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: