Susilankstantis telefonas PaperFold gavo tris E-Ink ekranus (Video)  (0)

Išmaniųjų telefonų rinkos augimas, gamintojų nelaimei, pradeda lėtėti. Tai verčia kūrėjus imtis netradicinių projektų, tokių kaip moduliniai telefonai. Dar vienu netradicinių mobilių įrenginių pavyzdžiu gali tapti Human Media Lab projektas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tris vartomus sensorinius ekranus turintis modelis PaperFold turi keletą naudojimo scenarijų. Pavyzdžiui, jis puikiai tiks nuotraukų peržiūrai – fotografijos matomos tarsi albume. Pirmame ekrane rodomas fragmentas, antrame – pilno dydžio, tuo tarpu trečiasis ekranas gali suteikti papildomą informaciją bei galimus nuotraukos apdorojimo instrumentus.

Kitas PaperFold naudojimo scenarijus – tai ultra mobilus nešiojamas kompiuteris. Šiuo atveju antras sensorinis ekranas naudojamas kaip klaviatūra. Taip pat galima atvaizduoti kartografinius duomenis, naudojant visus tris ekranus.

Šiuo metu nėra duomenų, ar šis prototipas pasirodys kaip komercinis produktas ir kada tai įvyks, taigi PaperFold turėtų būti vertinamas kaip vienas iš mobilių įrenginių vystymosi scenarijų.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (0)