Sulėtintas vaizdas: raketa, kuri visada pasiekia tikslą (Video)  (0)

Nesvarbu, kaip greitai jūs vairuojate, nesvarbu ir kokios tuo metu oro sąlygos... Jeigu kas nors iš „MQ-9 Reaper“ drono į jus nukreips raketą „Brimstone“, garantuota – jūs miręs. Sulėtinto vaizdo įrašas, kuriame užfiksuoti testiniai šio ginklo bandymai, atskleidžia ne tik jo precizišką tikslumą, tačiau ir mirtiną jėgą, kuri sunaikiną būtent tai, į ką buvo nusitaikyta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše matyti, kaip JAV Oro pajėgų ginklų bazėje nuo Gruodžio (2013 m.) iki sausio (2014 m.) atliekamos nuotoliniu būdu pilotuojamų orlaivių „MQ-9 Reaper“ pratybos. Jų metu buvo nukreipti devyni tiesioginiai smūgiai į stacionarius bei judančius taikinius, važiuojančius apie 123 km. per valandą greičiu. Raketos paleistos iš 11 km atstumo, orlaiviui skrendant 6 km. aukštyje.

Šiais bandymais siekiama pademonstruoti, kaip „Brimstone“, pusiau aktyvūs lazeriai ir radariniai ieškikliai gali veikti kartu bei garantuoti priešo nokautą, kad ir kokioje pozicijoje jis bebūtų.

Iš tiesų, šią raketą galite paleisti ir apie ją pamiršti, nes „Brimstone“ yra tiesiog nesustabdoma. Kitas privalumas – raketą be galvutės galite nukreipti, pavyzdžiui, tik į vairuotoją, sėdintį automobilyje, ir nužudyti konkretų asmenį, kai tuo tarpu kiti keleiviai liks (beveik) nepaliesti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(50)
(7)
(43)

Komentarai (0)