Netikėta statistika: Android įrenginiai skirti tik stalčiui?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bobinux 2014-08-07 10:25
Na jei zvilgteltume i bendra irenginiu tiek iPhone tiek Android smartu pardavimus, tai galima ir teigti, kad iPhone irenginiai tik parduotuviu vitrinose ir sandeliuose tupeti skirti O is tiesu tai cia duomenu tikslumas su klaustuku ir tokia tendencija skirtingai interpretuoti galima, iPhone naudotojai yra zombiai, nesugeba be telefono isgyventi? Kaip nori taip interoretuoji.
trapecijus 2014-08-07 10:52
Apple hater detected...
Kadras 2014-08-07 11:12
Yra 3 melo rusys: Melas Geras melas ir statistiska. Nera pasakyta nei kur ta apklausa buvo atlikta ir kokiuose saltiniuose. Jei JAV svetainese, tai normalu nes ten 50+% iOS naudotoju, o jei paemus koki technologijos.lt tai manau 80% butu android. Kazkodel kiek turiu pazystamu, tarp ju ir mano sese, savo iphone naudoja daugiausia kaip grazu blizguti ir facebook su skype patikrinti, appsu nera ir turbut nezino net kaip isirasyti juos.
Armageddon 2014-08-07 11:18
Būtent taip visi pažįstami, kurie turi iphone naudoja jį kaip facebook/skype phone.
Splius 2014-08-07 11:54
Na o mano beveik visi pazystami/gimines turi androidinius telefonus ir taipogi juos tenaudoja pagrinde facebook/skype na dar instagram...Ka jau stebuklingo galima nuveikti daugiau su androidu nei su ios? Kas domisi tie puikiai zino,kad apple programeliu parduotuveje kur kas daugiau programeliu ir svarbiausia kokybisku programeliu,ko nebutu galima pasakyti apie google play parduotuve ir tik nereikia cia fanbojinti nes naudoju tiek iphone 5 tiek lg g3 ir puikiai zinau kas ir kaip... P.S dar toks pastebejimas,kad visi zaidimai zymiai geriau sukasi ant silpnesnio iphone 5 ir ne trupucio nelagina,bet visiskai priesingai ant galingesnio android aparato lg g3.
Sigitas.lk 2014-08-07 12:23
Tu ekrano raiska palygink pirmiausiai, "egzperte".
FtBall 2014-08-07 12:25
Raiška daugiau nei 4 kartus skiriasi. Bet pritariu, jau kitoj temoj minėjau, kad 3 metų senumo iPadas veikia visiškai be lago, tuo tarpu Galaxy Tab, taip pat 2011 metų, su daugiau RAM nebetinkamas naudojimui - lagina net klaviatūra.
Sigitas.lk 2014-08-07 12:37
Visai neseniai, teko naudotis ACME plansetuku, su 1GB ram ir silpnuicu procesorium, veike viskas puikiai, net nustebau. Tai gal ir tu kokiam suprantanciam zmogui, duok ta savo Taba, sutvarkys tau O ir pastebiu daznai tokia kvailyste, ANDROID=SAMSUNG.
Splius 2014-08-07 13:36
Jus matyt ponas neesate susidures su samsung crap TouchWizz...irasyk i sena samsungo taba svaru (originalu) androida tai ir tas "suksis" pakankamai normaliai.
vyckas 2014-08-07 13:36
Didesnis skirtumas ne kokį ragelį turi, o mobiliojo interneto kainos. Paėmus iphoną ar panašų gausi neribotą internetą ar bent jau bus neproblema tokį užsisakyt. O su biudžetiniu androidu gausi tokį planą, kad technologijos.lt su visom reklamom ilgai nepaskaitysi. Iš esmės androidas lieka kaltas, nes su išmaniųjų plėtra lenkia visas mobiliujų operatorių paslaugas. Duok paaugliui androidą su neribotu internetu ir jis prisuks tiek kiek 10 rimtų dėdžių su iphonais. Taigi viskas ką šitas straipsnis pasakė, kad mobilusis internetas yra per brangus didžiąjai daliai vartotojų.
Verslininkas 2014-08-07 13:45
Jo cia superine prielaida visaa buna kad andoid=samsung.... Nors pats naudojau samsung s2, dabar s4, tuo paciu brolis turejo iphone 3, iphone 4s, ir iphone 5. vistik man jis ne pie sirdies, nors tarkime nuotraukos man labiau patinka samsungo. luzineja aisku maziau iphone, nors i mano s4 nuluzta maks 1-2 kart per kelis menesius. telefona naudoju ne tik facebookui ar skypui, pratiskai viskas kas telefone yra idomaus yra naudojama, visa uzrasu knygele su priminimais ir idomiomis funkcijomis, kaloriju matuoklis (nors tikslumas jo ziaurus), mapsai, emailai, viberis, story albumas, optical readeris (kuis veikia tiesiog puikiai ir daznai pasitarnauja norint greitai pekelti tam tikra teksta), playbooks ganetinai patogiai pateikia knygas ir gerai prisitaiko akiai ir dar daug daug visokiausiu funkciju kurios tiesiog suteikia kazka idomaus turint telefona. o kai ipranti tiesiog nebenori pakeisti. jauciasi jog daug funkciju nera isbaigtos ar tiesiog dar nera normaliai istobulintos, bet galiu tikrai pasakyt jog daugelis pazystamu kuie turi iphonus tikrai nesinaudoja apskritai niekuom. iskyrus skype i facebook
Creatium 2014-08-07 14:28
Šiaip įdomu. Pvz. viename mano valdomų portalų Apple iPhone ir iPad yra antroje ir trečioje vietoje (pirmoje vietoje Analytics rodo "not set"). Panaši statistika buvo ir su nuotraukomis. iPhone sėdėjo (gal ir dabar tebėra, nežinau) pirmoje vietoje tarp apskritai visų divaisų, kurie daro nuotraukas (fotikai + telefonai + planšetės) ir jas talpina kažkur (pvz. Flickr). Aš va, pavyzdžiui, dažnai naršau internete telefonu. Vienintelis dalykas, kuris mane kiek prilaiko - tai tinklapių nepritaikytuotumas mobiliesiems įrenginiams. Tas pats technologijos.lt portalas - baisu atsiversti per telefoną. Be to, kad nemažą kiekį srauto suvalgys reklamos ir dideli paveiksliukai, tai dar ir nepatogu skaityt straipsnius. Taigi, pagrinde stengiuosi naršyti tuose puslapiuose, kurie suteikia puikų suderinamumą.
DarkNRG 2014-08-07 16:44
Na ko cia stebetis, juk viskas priklo nuo vartotoju kontingento. O kaip zinia, ifonas yra megiamiausias visokiu Facebooko, ir Instagram, mazameciu zaisliukas.
FtBall 2014-08-07 16:47
bahuriux 2014-08-07 21:33
As nesuprantu kodel zmones skundziasi telefonais ir plansetemis, kad jos neveikia taip sklandziai kaip kompai, juk visos jos apgailetinu parametru ir nereikia noreti, kad telefonas darytu kompu darba. Is smartplytos tenoreciau narsykles ir GPS ir tai perdaug noriu sakyciau. Ir visai nesvarbu ar tai ios, ar androidas.
Xdmin 2014-08-07 21:39
O Android yra megstamiausias subrendusiu zmoniu, kuriems rupi appsu kiekis, galimybe pasikeisti launcheri, ar pasidaryti dual-boot...Taip?
DarkNRG 2014-08-07 22:37
Androidas skirtas tiems, kam nepatinka kai jiems shika i smegenis. Isigijai telefona, ir daryk su juo ka nori.
Kadras 2014-08-07 23:57
Pasikartosiu yra 3 melo rusys: Melas, geras melas ir statistika. Nera pasakyta kur yra rinkti sie duomenys, paimta is operatoriu? Gatveje ar kokiam psl? Kiek zmoniu apklausta? Jei psl, tai kokio pobudzio buvo psl, jei tokiam kaip technologijos.lt, cia zinoma renkasi vyresnio amziaus zmones. Jei is operatoriu, tai telefonus juk perka tevai savo vaikams. Per daug nezinomuju, tokia statisitka remtis
Paprastas_zmogus 2014-08-08 07:52
Įdomi logika... Kažkokią nesąmonę užvemti ant iPhone vartotojų matai duomenų nereikia, o va jau kai statistika prieštarauja, tai jau prasideda... "per daug nežinomųjų"...
Evaldas 2014-08-08 10:22
Ei, bet tai čia 5 metų senumo statistika.