Pirmieji super pigūs Google telefonai pasirodys anksčiau, nei tikėtasi  (1)

Pirmieji Google išmanieji telefonai su etalonine platforma Google One gali pasirodyti anksčiau, nei buvo prognozuota anksčiau. Remiantis leidinio India Today turima informacija, Android One platforma turėjo debiutuoti spalio mėnesį, tačiau panašu, kad pasirodymas įvyks jau rugsėjį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai su Android One priklausys itin pigių modelių kategorijai. Savo laiku Twitter mikrotinklaraštis @evleaks pranešė, kad etaloniniai Google telefonai turės 4,5“ įstrižainės 960×540 taškų raiškos ekraną, 2 branduolių procesorių Qualcomm Snapdragon 200 ir 5 megapikselių kamerą.

Kompanija Google žadėjo, kad tokie išmanieji telefonai kainuos apie 100 JAV dolerių, nors interneto giganto partneriai buvo kiek kuklesni – jų teigimu, Android One platformą turintys telefonai kainuos ne daugiau nei 150 JAV dolerių.

Prognozuojama, kad iš pradžių naujieji Google etaloniniai telefonai debiutuos Indijoje, kurioje mobilių įrenginių pardavimais užsiiminės kompanijos Micromax, Karbonn ir Spice. Vėliau juos ketinama pradėti platinti ir kitų šalių rinkose.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai (1)