Mokama „YouTube“ versija – jau greitai?  (14)

Po ilgai netilusių kalbų pagaliau paaiškėjo, kad „Google“ tikrai siūlys mokamą „YouTube“ svetainės prenumeratą. Ji leis naršyti be reklamų ir klausytis muzikos įrašų telefone net neprisijungus prie interneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis „Android Police“ paskelbtomis ekrano nuotraukomis, telefonų ir planšečių savininkai galės neprisijungę prie interneto klausytis muzikos su vaizdu ar be jo, atlikdami kitas užduotis ar išjungę ekraną (t.y. atnaujinta programėlės versija veiks fone). Prenumeratoriai taip pat galės klausytis savo mėgstamo stiliaus muzikos „YouTube Mix“ režimu.

„YouTube Music Key“ prenumeratoriai galės klausytis maždaug 20 mln. dainų (panašaus dydžio katalogus turi ir muzikos transliacijos paslaugos, tokios kaip „Spotify“ bei „Rdio“), taip pat koncertų, dainų remiksų ir kito turinio. Kaip visi šie įrašai bus atrinkti iš gausybės „pusiau legalaus“ turinio kol kas nėra aišku.

„YouTube“ prenumeratoriai taip pat galės naudotis muzikos paslaugos „Google Play Music Key“ (šiuo metu ji dar vadinama „Google Play Music All Access“) privalumais.

Kada naujovė bus pasiūlyta vartotojams kol kas neaišku. Remiantis ekrano nuotraukomis, ji kainuos 10 dolerių (26 Lt) per mėnesį – tiek pat, kiek šiuo metu kainuoja „Google Play Music All Access“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(18)
(1)
(17)

Komentarai (14)