iPhone 6 anonso išvakarėse Apple akcijų kaina muša naujus rekordus  (0)

Išmaniojo telefono iPhone 6 anonsas dar neįvyko, tačiau kompanijos Apple akcijos pasiekė $100,53 ribą, vien tik per pastarąsias dienas pabrangusios 1,4%, praneša portalas CNet. Ankstesnis rekordas buvo pasiektas 2012 m. rugsėjo 19 d. ir sudarė $702,1, arba $100,3, atsižvelgiant į tai, kad birželį akcijos buvo padalintos santykiu 7:1.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neoficialiais duomenimis, iPhone 6 premjera turėtų įvykti rugsėjo 9 d. Išmanieji telefonai kompanijai Apple atneša apie pusę visų pajamų, todėl naujas flagmanas turėtų padėti kovoti su konkurentais, kurie neretai siūlo pigesnius mobilius įrenginius.

Apple akcijų kaina nuo 2012 m. nuolat mažėjo dėl investuotojų abejonių, ar naujasis kompanijos vykdomasis direktorius Timas Cookas sugebės būti tokiu pat sėkmingu, kaip vienas iš Apple įkūrėjų ir buvusių vadovų Steveas Jobsas.

Praėjusiais metais Timas Cookas ramino akcininkus ir investuotojus, kad 2014 m. bus pristatyti naujoms kategorijoms priklausantys produktai. Kiek vėliau iTunes padalinio galva Eddy Cue pareiškė, kad Apple dirba prie geriausių produktų, kokius tik kompanija yra sukūrusi per paskutinius 25 metus.

Bankų analitikai jau dabar rekomenduoja savo klientams pirkti daugiau Apple akcijų, kadangi greitu metu laukiamas iPhone 6 ir išmaniojo laikrodžio iWatch pasirodymas. Ekspertų teigimu, nauji išmanieji telefonai leis Apple padidinti savo rinkos dalį, tuo tarpu iWatch vien per pirmuosius metus gali būti realizuotas iki 60 mln. vienetų tiražu.

Tikimasi, kad Apple išleis kelias iPhone 6 modifikacijas, kurios gaus 4,7“ ir 5,5“ įstrižainės ekranus. Šaltinių teigimu, kompanija Apple užsakė iki 30-40 proc. daugiau išmaniųjų telefonų, nei tai padarė iPhone 5S ir iPhone 5C debiuto išvakarėse praėjusiais metais.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(12)
(7)
(5)

Komentarai (0)