Mano savaitė su „Samsung Galaxy Tab S“: aktorystės iššūkis Vilniaus gatvėse (Video)  (0)

Rugsėjo viduryje „Samsung Electronics Baltics“ man suteikė progą planšetiniu kompiuteriu įgyvendinti idėją – įamžinti vilniečių ir miesto svečių gebėjimą atvaizduoti penkiose nuotraukose pateiktas emocijas. Per savaitę laiko pavyko ne tik sukurti vaizdo klipą, bet ir įvertinti „Samsung Galaxy Tab S“ 10.5 WiFi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekranas

Pirmoji dėmesį patraukusi „Galaxy Tab S“ savybė – stulbinantis spalvų ryškumas. Planšetėje integruotas Super AMOLED ekranas spalvingus vaizdus saulėtos dienos metu lauke atkuria aiškiai, o pačios fotografijos, dėl neįprastai didelės ekrano raiškos, atrodo natūraliai. Puikus „Galaxy Tab S“ ekranas kartu su kelių langų valdymo funkcija neabejotinai palengvino užduoties atlikimą.

Kamera

Sėkmingas idėjos įgyvendinimas neatsiejamas nuo fiksuojamo vaizdo kokybės. Full HD formatu filmuojanti „Galaxy Tab S“ priekinė kamera maloniai nustebino įrašų detalumu, net ir naudojant nestabiliomis sąlygomis. Teigiamu rezultatu galite įsitikinti peržiūrėję sukurtą vaizdo klipą. Darbo netradicinėje aplinkoje testas išlaikytas.

Dizainas

„Galaxy Tab S“ kartu su apsauginiu dėklu tampa rafinuoto stiliaus elementu. Produkto dizainas estetiškai patrauklus, planšetę malonu liesti rankomis – jaučiama nepriekaištinga gaminio kokybė. Vaikštant praverčia tvirtas planšetės sukibimas su rankų pirštais. Ši akimi nepastebima savybė leido užtikrintai jaustis miesto gatvėse ir greitai reaguoti į pasitaikiusias galimybes.

Apibendrinant, „Samsung Galaxy Tab S“ yra šiuolaikiškas techniškai pažangus planšetinis kompiuteris, kurį galima naudoti ne tik darbui ar pramogoms, bet ir netradicinių idėjų įgyvendinimui.

Video klipas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
Autoriai: Simonas Bauža
(28)
(36)
(-8)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: