Paskelbtos „Samsung Galaxy Tab 4“ planšečių kainos  (0)

Priminsime, jog balandžio 1-ąją, Samsung pristatė naujus planšetinius kompiuterius – „Galaxy Tab 4“. Ir tai nebuvo pokštas - pristatyti trys nauji mobilūs įrenginiai su 7“, 8“ ir 10.1“ ekranų įstrižainėmis. Dabar jau tapo aiškios ir būsimos planšečių kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lyginant skirtingų įstrižainių „Galaxy Tab 4“ serijos planšetes, matyti, jog jos iš esmės yra identiškos tarpusavyje, o skiriasi tik gabaritai ir ekrano dydis.

Pasak Samsung informacijos, „Galaxy Tab 4“ planšetės, lyginant su ankstesne serija, pasižymės aukštesniu produktyvumo lygiu. Bendrąją prasme, daugiausia skirtumų pajus „Galaxy Tab 4“ 7“ įstrižainės planšetės pirkėjai.

Internetinė parduotuvė „TabletCenter” pradėjo priimti išankstinius „Galaxy Tab 4“ užsakymus, tad iš karto tapo aišku ir planšečių kainos. Tiesa, parduotuvė priima užsakymus ne visiems modeliams, tačiau bendram vaizdui susidaryti ir to pakanka:

  • „Galaxy Tab 4“ 7.0 Wi-Fi: €200;
  • „Galaxy Tab 4“ 8.0 Wi-Fi: €270;
  • „Galaxy Tab 4“ 8.0 Wi-Fi + LTE: €390;
  • „Galaxy Tab 4“ 10.1 Wi-Fi: €350;
  • „Galaxy Tab 4“ 10.1 Wi-Fi + LTE: €470.

Kainų lentelėje gerokai išsiskiria 7.0 colių įstrižainės „Galaxy Tab 4“ kaina – tai bus brangus modelis, lyginant su ankstesnės laidos 7.0 colių įstrižainės Samsung planšetėmis. Jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su „Galaxy Tab 3“ 7.0 planšetinio kompiuterio lietuviška kaina ir detaliomis techninėmis charakteristikomis.

Tad ekspertai spėlioja, jog „Galaxy Tab 4“ 7.0 negalima laikyti įprastine „Galaxy Tab 3“ 7.0 pamaina, o greičiau nauju laipteliu tiek pagal galimybes, tiek ir pagal kainą.

Kitų „Galaxy Tab 4“ modelių kainos, lyginant su ankstesnėmis planšečių laidomis, yra įprastiniame lygyje. Jei įdomu, galite peržiūrėti, kiek šiuo metu Lietuvoje kainuoja „Galaxy Tab 3“ 8.0 bei „Galaxy Tab 3“ 10.1 planšetiniai kompiuteriai ir palyginti su nurodytomis „Galaxy Tab 4“ kainomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(36)
(8)
(27)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: