Eric Schmidt nesupranta iPhone 6 sėkmės: „Samsung tokį turėjo dar prieš metus“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Splius 2014-09-29 10:25
Tegul pirma susitvarko savo sudina TouchWizz uz kuri net Symbianas savo laikais buvo kur kas geresnis.Zamzungui iki Apple kokybes,isvaizdos ir svarbiausia optimizacijos dar daugybe pievu apsikti. Kas is to,kad Zamzungas galingesnis,bet neesme,kad vartotojas nei 30% galios neisnaudoja to telefono,svarbiausia pasigirti dideliais E peniais. Pamenu kai giminaitis nusipirko Zamzung galaxy S5 ir pirma karta ijungus pradejo mesti klaida,neva nustojo veikti kazkoks tai procesas ir taip pastoviai.Padejo tik hard resetas ir tai naujam telefonui kuris buvo ijungtas pirma karta...
peeplt 2014-09-29 11:25
O taip... Jau samsungo telefonu atsilikimui nera ribu. Apple is didziosios raides, net bezdalai zibutem kvepia. O jai dar samsungas suluztu kiseneje blogai atsisedus tai isviso ne telefonas butu o siuksle.
kionig 2014-09-29 11:39
Visa konkurencijos esmė Tiek tarp įmonių, tiek savotiškas "kietumo" faktorius tarp žmonių.
andrulis 2014-09-29 13:20
Tokiom imonem kaip Apple ir Samsung reikia kabinti medalius, nes jie gamindami preke, kuria turi parduoti, sukuria tokia "religija", kad zmones stovi eilese laukdami jos, gincijasi forumuose gindami savo mobilke, kai tuo tarpu kiti gamintojai ziuri issizioje. O siaip manau yra absurdiska diskutuoti kuris telefonas geresnis, nes kiekvienas tures individualia nuomone ir ja aklai gins. Kazkaip zmones perdaug sureiksmina tuos daiktus, daugelis is ju atlieka +- tas pacias funkcijas, tik tam tikri dizaino, valdymo niuansai bei marketingas, nulemia kas kam labiau patinka.
Simplicity 2014-09-29 13:41
Prisiminkit diskusijas, vykusias prieš gerą pusmetį. Su kiekvienu Android telefono pasirodymu (SAMSUNG, HTC, LG, etc.) visi Apple mylėtojai pirštu badė į nepriimtiną tų telefonų dydį, aiškino jog iPhone 5/5s yra pats tas dydis ir didesnio tikrai nereikia,— didesni yra nesąmonės ir t.t. Apple paleidžia iki tol neregėto dydžio 6/6+ ir per pirmą savaitę parduoda 10 milijonų įrenginių. Štai jums ir atsakymas į klausimą, kodėl Apple taip sekasi su pardavimais. Kai iš prekės ženklo padarai religinį kultą, tai reikia labai smarkiai susivelti, kad tikintieji nusigręžtų. Kai krikščionių kunigo klausia iš kur dinozaurų kaulai po mūsų kojom, tai tas nuramina jog čia dievas taip tikėjimą tikrina. (Didžiai tikintis atsiprašo už savo silpnumą ir nusiramina.) Kai po Youtube pradeda keliauti vaizdo įrašai su tagu #bendgate, Apple Inc. publikuoja viešą pareiškimą ir visus tikinčiuosius nuramina, kad buvo tik 9 tokie atvejai. Patikėkit, kai didelė korporacija (Apple, Microsoft, Dell, nVidia, Canon, HP ir t.t.) paskelbia tekstą „Mums yra žinoma, kad labai nedidelė dalis vartotojų susidūrė su (perkaitimo, užsidegimo, įlinkimo ir t.t.) problema...“, tai reiškia jog yra labai rimta problema ir jos jau neišeina nuslėpt. Visada pirmiau būna problema, o jau tik po to, kai jau nebėra ką daryt, išlenda vieši korporacijų pareiškimai. Geriausiai apie tuos dalykus žino serviso centrų darbuotojai, kurie bendradarbiauja su tokio kalibro korporacijomis. Jei turit labai gerų draugų ir pažįstamų panašiuose serviso centruose, tai galit jų paklausinėti kas ir kaip, gal pasipasakos. (Didesnė tikimybė, kad paatviraus yra tada, kai jie jau ten nebedirba, nes jau nevaržo pasirašyta konfidencialumo sutartis.)
TAURAS 2014-09-29 14:42
Joooo... Prisimenu kada S4 buvo tiesiog nezmoniskai didelis Oj ta zmoniu nuomone... Kaip mane linksmina tie apple fanai. Be ju nebutu taip linksma siame pasaulyje Kam ant ju pykti? Zmonems reikia gi kazkuo tiketi, klausyti, jei pas pacius galvoj jokiu idomiu minciu nekyla
Splius 2014-09-29 15:03
P.S Kol tie patis Zamzunginiai manes neisvadino Apple fanbojumi tai zinokit,kad pats turiu Nokia ir esu labai patenkintas.
Simplicity 2014-09-29 15:28
Na, o tu suprask, kad kai kurie šią virtuvę žino iš vidaus.
DimQa 2014-09-29 15:58
Tai ko čia ardaisi tada dėl to crapple? Butthurt much?
TAURAS 2014-09-29 17:08
As nehatinu apple. Tiesiog prisimenu praeitus metus Taciau mane linksmina kaikuriu zmoniu silpnaregiskumas, bei nesugebejimas suprasti jog jie irgi gali klysti, jog ju nuomone galima kontroliuoti. Bet cia nieko nepadarysi..
007 2014-09-29 17:41
Paprastai nesiveliu į šituos karus, bet man visada iškyla klausimas, kodėl kiekviena pusė puola į kraštutinumus. Tarkim, Apple. Naudojiesi, ir nesiskundi. Nėra ko pykt. Tiek OS veikia normaliai, tiek suderinamumas su kitais Apple įrenginiais puikus. Bet, pats asmeniškai jau seniai naudoju androidus. Pradėjau nuo pirmo Note, vėliau, Nexus 4, dabar Note 2 jau kokie du metai kaip naudoju. Nei vienas iš jų nebuvo blogesnis už bet kurį Apple. Nors tiesą pasakius, pažįstamas su tokiu pat telefonu vargsta. Kažkas jam ten stringa, dydis netinka ir pan. Ir jis nemeluoja. Bet reikalas tas, kad neįsivaizduoju kam pirkti tokį telefoną minimaliam naudojimui, prisirašyti visokių antivirusinių, boosterių ir pan, o be skambinimo ir sms rašymo retsykiais facebook pasėdėti darbe, kai nėra kas veikti. Realiai, yra funkcijos, tokios kaip appsų išjungimas. Samsungas turi nemažai savo appsų, kurie nuolat veikia. Taigi, išjungi viską kas yra tau nereikalinga, + google appsus ir gali kraut savo asmeninių appsų kiek nori, telefonas veikia kaip bitė. Na, turiu vieną programėlę, kuri visokius junk failus patvarko, bet tikro jos efektyvumo netgi negalėčiau garantuoti. Taigi, telefonas Android, veikia be lago, man idealaus dydžio, baterija įspūdinga. Dėl dydžio negalima ginčytis, kiekvienas žino ko jam reikia, bet, manau, technologijų mylėtojui Android galingas telefonas yra kur kas smagiau nei Apple. Tiesiog reikia žinoti kaip viskas jame veikia ir gali turėti Monstriuką. Apple kitas reikalas. Imi, naudoji, bėdos nematai. Vėlgi pliusas. O jei dar turi daugiau Apple įrenginių, tai net net mąstyt nėra ką. Ypač dar kai atsirado didesni iPhone.
Creatium 2014-09-29 19:38
Tas vat ir įdomu yra, išties. Realiai neesu matęs Apple vartotojo komentaro, jog neva Samsungai ar visi kiti Androidai yra šūdas, o va Apple - aukso gabaliukas. Nu nemačiau, gal kas parodys tokį. Pastoviai užtat tenka girdėti "argumentus" kokie Apple įrenginiai yra lievi, pervertinti, o jų vartotojai praplautasmegeniai marketingo aukos.
007 2014-09-29 21:09
Na, turbūt niekada nėra turėję iPhone, jei taip sako. Ir nekalbu apie pačiupinėjimą, kada draugas nusipirkęs. Yra kas kita, kada naudoji savo kazdienybėje, išnaudoji visus privalumus, pritaikai savo asmenybei. O androidų bėdą didžiausią matau tame, kad prikiša nereikalingų appsų. Ypač Samsung. Bet tikrai paprasta juos išjungti. O tada ir telefonas kitaip veikia. Tada jau lago mitus galima traiškyti. Bet faktas tas, kad nei vieni nei kiti nėra prasti aparatai. Na, lyginant Samsung ir iPhone. Vis dėlto, kad ir koks bebūtų marketingas, š*do už tokius pinigus kokius pardavinėja Samsung high-endus ar Apple, pirkėjui neįkiši. Bent jau antrą kartą tai tikrai. Taigi siūlau nepulti į kraštutinunus ir nelyginti visokių LG ar Samsung biudžetinių telefonų kainuojančių 500 lt su Apple, nes Apple tokių net negamina. O ir tų pačių iPhonų nuvertinimas nepaskaičiuotas. Nėra ką prikišt nei OS nei išvaizdai ir netgi kainai. Lietuvoje kainos kandžiojasi. Bet visai kitaip jos atrodo kokiam eiliniui amerikonui ar britui. Jei reiktų nuspręst imti 100 lt pigesnį ar brangesnį, bet labiau traukiantį, manau tikrai ilgai nemąstytume.
vanduo4 2014-09-30 05:11
Pats turiu iPhone 5. Nesu labai didelis visu galimybiu zinovas, bet skirtumai lyginant su Samsung yra akivaizdus: 1. filmuojant prastai apsviestoje aplinkoje (klube), iPhone kamera dengiantis deimantas filtruoja sviesa ir del to vaizdo kokybe zymiai geresne nei GalaxyS3; 2. filmuojant triuksmingoje aplinkoje veikia triuksmo filtras, kuris leidzia yrasyti svaru garsa, kai tuo tarpu Samsung girdisi tik blerbimas; 3. iPhone5 ekranas yra lankstus, nors specifikacijose to nepasakyta, todel jis taip paprastai neskyla; 4. telefono padeties detektorius Samsung telefonuose tera tik imitacija, o iPhone5 jis is tikruju veikia; Na cia tik keliatas paprastu ir nenugincijamu faktu. Butent todel ju ir kaina didele. Beda - neatsparus vandeniui. Pabuvo lietuje, ekranas permirko. Pabandziau isardyti, kad isdziovinti, deja nulupau ekrana . Isdziovinau. Vandens beveik ne zymes, bet reikia surasti buda kaip suklijuoti. Kol tai padarysiu bent kol kas naudojuosi be problemu tik reikia pasaugoti ekrana, nes tik ant laiduku laikosi; Zodziu akivaizdi kokybe. Tai tiek.
aka 2014-09-30 10:12
Šį punktą pabandysiu nuginčyti: http://youtu.be/FwM4ypi3at0 Filmuko pradžioj pasakoja, kokiom aplinkybėm suskilo ekranas.
sub 2014-09-30 12:59
Naudojau savo gyvenime įvairių gamintojų telefonus mobiliuosius ir išmaniuosius. Realybė tokia: po gana trumpo laiko kažkas išleidžia geresnį, tada kitas dar geresnį, tai vadinama evoliucija Tas pats ir su kitais įrenginiais, kaip tabletai, laptopai, buitinė technika ir t.t. Kas dėl JAV, tai ten Apple jau tampa kultu ir tame nieko keisto, eilė metų leidžiami išvaizdūs ir išmanūs įrenginiai, kurie yra kokybiški. Apie Samsung - trūksta kokybės. Namie turiu abiejų gamintojų pirmus išmaniuosius su OS, kurie išėjo tais pačiais metais. Skirtumas didelis ir softo ir geležies ir dizaino prasme, laimi aišku Apple. Na bt žiūrint tik į šių metų jų naujus produktus, jie stovi vienoj eilėje. Tiesa Samsung išmaniuosiuose naudojamas plastikas nėra labai kokybiškas.
vanduo4 2014-09-30 22:25
Filmuke rodo iPhone6, o ne iPhone5. As kalbejau apie iPhone5. Naujesnio modelio ekranas padengtas stiklu, kuris skyla. Nezinau kodel jie pasirinko sita varianta, bet iPhone5 neturi stiklo - ten lankstus sustiprintas plastikas. Pasiziurek video su iPhone5 ir pamatysi kaip jis sulinksta kaip bumerangas ir ekranas neskyla.