Samsung Electronics pelnas ir pajamos katastrofiškai smuko

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonimiausias 2014-11-02 21:49
Nesutinku, samsungo ar bet kitos kompanijos produktų pirkejai tokie patys avigalviai, nes jie zino kad android geresni, bet perka taip pat kaip apple, su lyg kiekvienu atnaujinimu, nenori pasirodyti lievi pries draugus. Nesakau kad visi, bet butent kurie perka pasirodymui. Kiek zinau zmoniu su naujausiais android telefonais, neturi net interneto, moka tik labai paprastas funkcijas. Kad isleist pinigus? Pasirodyt pries kitus? Butent. Issitraukiu senuka savo droida su kitkat, sako; Kodel pas tave, kaip? - Tada nieko nesuprate sako; Gali ir man irasyt? O kas tau is to?
Kirtiklis 2014-11-03 11:42
Kas nusprendė kas reikalinga o kas ne, kur nesąmonė o kur ne, tu? Ar čia pagal save nusprendei už visus.
kurmis 2014-11-03 12:44
O kas yra išmanusis telefonas, kokie modeliai juo laikomi? Mano galva, tokie būtų visi blackberry, iphone 5s, samsung alpha, nokia 930, sony Z2. Šie atrinkti pagal solidų dizainą mano įsivaizdavimu. Gali kai kam pasirodyti kaip nesąmonė. Beje, sony, kaip žinome, planuoja gaminti tik "brangius" telefonus.
Paprastas_zmogus 2014-11-03 12:58
Ar tu žinai, ką reiškia "gimmick" ? Kaip matau, ne.
Kadras 2014-11-03 14:03
Nejaugi tau rimtai, taip smegenis yra praplautos?
sub 2014-11-03 14:03
Sutapimas ar ne, bet užgeso maniškis samsung Glaxy S4 kartu su šiuo striapsniu. Nors kaip ir normaliai naudoju telefonus, šis sugebėjo tiesiog rankose sugest ir dar mane išgasdint savo gedimo vaizdais. Visas vaizdas vienu momentu pasidalijo į tris vienodus vaizdus ekrane, ir judėjo žemyn, po sekundžių kelių, dar daugiau pasidalijo ir dar greičiau pradėjo judėt. Stikliukas buvo skilęsprieš pusę metų, iki šiol viskas veikė normaliai. O dabar "to topic": į rinką žengiant daugiau brandų, ypač kinietiškų, savaime aišku kad populiarumas Samsungo ir kitų kris, ateina Meizu, Huawei jau spėjo įsitvirtint ir sąkyčiau visai neblogai. Tarpkitko, kas nori Samsung geležies ir Apple dizaino - Huawei pigus, geras, greitas. O man asmeniškai, kuo toliau tuo labiau norisi švaraus androido, todėl toliau seks LG nexus. Samsung vs. Apple DDDDDD jau žinot juokinga darosi, abi kompanijos kiša didžiausius pinigus į reklamą, o mano manymu šioje kovoje greitai laimės Nokia, t.y. Microsoft.
Paprastas_zmogus 2014-11-03 14:15
Nes jeigu žmogus kritikuoja Samsung, tai būtinai tik dėl to, kad jam smegenys praplautos... Nes kitų priežasčių būti tiesiog negali, ar ne?
DarkNRG 2014-11-03 14:58
Sitas tai prajuokino. Cia bandai kitus itikinti tuom ar pats save? Pas apple viskas nuostabu, viskas yra labai reikalinga ir naudojama.. O naudotis kaip paprasta.. - cia labai naudojima supaprastina tokie dalykai kaip iTines, arba dar visai nesenai true multitaskingo nebuvimas, elementaraus 'status bar' ir visas kitas iOS ribotas funkcionalumas. Taip pat atsilike, mazos rezoliucijos, miniatiuriniai ekranai. Ir t. t. Ir zinoma eile metu beveik vienodu telefonu stampavimas. Taip, kad eik geriau savo pasakas sekt apple zombiams. Beje, reklamu skaicius ar pinigu kiekis joms isleidziamas dar ne viskas. Reklama gali bit ir labai padori, o gali but toks smegenu plovimas kaip pas apple: Susodina kazkokius ale zinovus, ir sneka jie kaip ten viskas 'amazing,' 'unbelievable', 'incredible' ir t. t.
Paprastas_zmogus 2014-11-03 15:19
O jetau, kokie skysti argumentai...
trapecijus 2014-11-04 04:14
Tik tiek galiu pasakyt: kaip džiaugiuos emigravęs...
Novator 2014-11-04 08:58
Pries keleta metu susigundziau nusipirkti Ipod nano mp3 payer'iuka. Susiinstaliavau itunus, kuiciausi puse valandos kol pirma karta pavyko i playeri ikelti muzikos. Jei albumas orginalus, viskas graziai sukrenta i viena kataloga ir dar albumo virselis atsiranda, jei albumas parsiustas - jis issibardakina per skirtingus playerio katalogus. Zaisti su mp3 tagais ir juos vienodinti neturiu nei laiko nei noro, pirkti visa klausoma muzika is itunu irgi.. Orginaliu ausiniu garso kokybe irgi nuvyle, koss portapro daug malonesnis - tiesa jos jau ne i ausis kisamos. Guli tas playeriukas kazkur dugne krepsio su laidais nenaudojamas. Kompai seniai perinstaliuoti ir be jokiu "tunu" tai net ir sovus blic idejai kazka i ji isirasyt "ant greito" to nepavyktu padaryti.
Atk 2014-11-04 09:06
Apple tai kuo man patinka, kad kai kuria prasme neapgaudinėja žmonių, kiti banduo kuo blizgesnį telefoną padaryt, kuo daugiau funkcijų prikišt, nors ir nereikaligų, kad pritrauktų pirkėjus ir visokių nepraktiškų ir negražių pagražinimų, o Apple ne daro šeip sau kokių nors funcijų, kad pritrauktų pirkėjus, o praktiškai daro ir gražiai, o ne iš mados, kuri nei graži, nei praktiška. Va šitas bruožas patinka, tik nepatinka kaina, todėl aš ir neturiu nei vieno apple produkto.