Assassins Creed Unity atsiliepimai – itin prasti (Video)  (6)

Assassin’s Creed Unity recenzijos nebuvo publikuojamos iki pat žaidimo debiuto, ir panašu, kad kompanija Ubisoft ne veltui draudė tai daryti iki paskutinės minutės – žaidimas nuvylė bene visus žaidimų portalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugumoje atvejų kritikos sulaukė techninė žaidimo pusė, nors nemažai prastų atsiliepimų sulaukė ir kitos sudedamosios projekto dalys.

Vieni pažymėjo, kad žaidimas atrodo tikrai gražiai, tačiau siužetinė linija jame neišraiškinga ir netgi nuobodi. Nėra praktiškai jokio nuotaikingumo, kuris būdingas Assassin’s Creed serijai, todėl žaisti praktiškai neįdomu.

Daugybę neigiamų atsiliepimų sulaukė tas faktas, kad žaidimas tiesiog pilnas klaidų, žaidėjai nuolat susiduria su stabdymais, dėl kurių žaidimas atkuriamas vos 20 kadrų per sekundę spartą, tik retkarčiais pasiekiama 30 kadrų per sekundę riba.

Kitiems nepatiko ilgai užsikraunantys žaidimo lygiai, nuolat pasikartojančios užuominos apie valdymą, daugkartiniai pakibimai. Iš privalumų – didžiulis atviras pasaulis ir įvairios pramogos. Kai kas paminėjo ir nuobodų pagrindinį herojų, dėl kurio nėra noro sekti siužetinės linijos.

Žaidimų portalų pateiktas Assassin’s Creed Unity įvertinimas atrodo taip:

Galbūt kas nors iš mūsų skaitytojų gali pasakyti ką nors teigiamo apie Assassin’s Creed Unity?

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(13)
(20)
(-7)

Komentarai (6)