Lietuvių sukurtas žaidimas – rekomenduojamų Windows 8 programų sąraše (Video)  (0)

Spalio mėnesio pabaigoje lietuvių studijos Nordcurrent išleistas žaidimas „Happy Chef 2“ pateko į JAV vartotojams skirtos Windows parduotuvės rekomenduojamų žaidimų sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Spalvingas žaidimas apie maisto gamybą pristatytas greta tokių grandų kaip „Star Wars“ ir „Despicable Me“. Žaidimas taip pat buvo pastebėtas apie Windows ekosistemą rašančio portalo WindowsCentral.com žurnalistų.

Tokio dėmesio lietuviai sulaukė dėl pirmosios Happy Chef dalies populiarumo – dėl nedidelės tokio tipo žaidimų pasiūlos Windows 8 įrenginiuose „laimingasis šefas“ sulaukė daug gerų atsiliepimų.

Antroji dalis siūlo gražesnę grafiką ir didesnę restoranų, kuriuose reikia ruošti maistą alkaniems ir nekantriems lankytojams, įvairovę. Žaidimo procesas prasideda vienoje iš Italijos picerijų, tuo tarpu vėliau žaidėjai keliauja į Havajus, Ameriką, Kiniją ir Prancūziją.

„Happy Chef 2“ taip pat tapo pirmuoju studijos žaidimu, kuris skirtas Windows Phone telefonų savininkams. Šiuo metu žaidimas gali pasigirti didžiausiu tiražu iš visų Nordcurrent pristatytų projektų – jis skirtas PC, Mac, iOS, Android, Kindle.

Abi „laimingojo šefo“ dalis parsisiuntė daugiau nei 15 milijonų vartotojų visame pasaulyje. Nordcurrent kurtą ir kitos lietuvių studijos – Tag of Joy – Windows Phone pritaikytą žaidimą galima atsisiųsti iš Windows 8 ir Windows Phone skirtų el. parduotuvių.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(14)
(2)
(12)

Komentarai (0)