Artėja naujas karo etapas: į Ukrainą keliauja nauja ir itin pažangi Rusijos karinė technika

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kirtiklis 2014-11-20 14:39
Oi, blyn, duodi garo, doleris ritasi žemyn? Čia epic, pasigedo 16 trilijonų (!) ir dabar skola 16 trilijonų (!). Čia tokio bajerio dar nemačiau, jei būtų nominacijos už metų nusišnekėjimą, būtum vienas iš pretendentų.
Arns 2014-11-20 19:10
Taip, su simplicity nesutikti negalima, yra tik balta ir juoda. Bet kas pasakęs ką nors kitaip, bus apšauktas propagandistu, o užuot argumentuotai svarsčius, geriausia griebtis juokelių. Gi taip susilauksi didesnių auditorijos liaupsių, kurie neparodžius pirštu, nė nežino kas yra kas
Shioks 2014-11-20 21:37
As turejau omeny dabartine Rusija po SSR zlugimo, skaityk atidziai.
Shioks 2014-11-20 21:45
Ar tu bent supranti ka rasau, ar kai tik perskaitai ir kokia pirma mintis kyla i galva ta ir rasai? Kalba aina apie Ukraina o ne apie Baltijos kelia.... Ne as Putino televizijos neziuriu, analizuoju pasaulinius ivykius gan senokai tai ir matau akivaizdzius dalykus. O del Baltijos kelio, reiktu pasidometi siuo ivykiu daugiau, kas buvo tas iniaciatorius kyla abejoniu siek tiek. Ka komentuoju, cia tavo ir kitu valia tai priimti kaip mela ar tiesa, o analizuoti ivykius visada reikia pradeti nuo naudos gaveju, nes jie dazniausiai ir buna uzsakovai
Shioks 2014-11-20 21:51
Del dolerio ritimosi zemyn reikia stebeti outside the box , o ne i rodomus ekonomistu duomenis, nes tie patys ekonomistai uzkuria krize Skirk laiko siek tiek apsisviesti. 16 trilijonu be USA zinios prispausdinta http://www.forbes.com/sites/traceygreen ... -reported/ USA skola realiu laiku jau beveik 18 trilijonu doleriu. http://www.usdebtclock.org/
Skeleton 2014-11-20 22:28
Ar nenusibodo kliedėti? 1. Federalinis razervų bankas yra JAV federalinė VALDŽIOS institucija (kaip pavyzdžiui Lietuvos Respublikos Prokuratūra Lietuvoje). Banko valdybos narius skiria JAV Prezidentas, banko darbuotojams galioja valstybės tarnautojų darbo taisyklės. 2. Doleris kaip ir euras yra visiškai laisvai keičiama valiuta. Todėl reali dolerio vertė yra būtent tokia, kokią matai keitykloje. 3. Atsiskaitymo valiuta neturi visiškai jokios reikšmės laisvai keičiamų valiutų pasaulyje. Bet kurią sekundę vienu pelės spragtelėjimu galima išsikeisti kad ir milijardą dolerių arba eurų į norimą valiutą. 4. BRICS šalys yra ekonominė smulkmė palyginus su JAV ir Europos Sąjunga. JAV ir Europos Sąjungos ekonomikos sudaro po 21% pasaulio ekonomikos.
Skeleton 2014-11-20 22:35
Analogija yra labai tiesioginė. Maidanas buvo ukrainiečių patriotinė revoliucija prieš Kremliaus statytinį Janukovičių, kaip ir Baltijos kelias buvo patriotinė Baltijos šalių revoliucija. Kremliaus propagandos išsigalvojimai apie neva JAV "įtaką" yra ne daugiau nei propagandinės fantazijos. Ukrainiečiai nori būti laisvi nuo Kremliaus neokolonializmo, kaip kadaise laisvės norėjo lietuviai, latviai, lenkai ir čekai.
Shioks 2014-11-20 23:00
Buvo analogiska oranzine revoliucija, tie patys veikejai kaip dabar ir buvo snipstas
shift 2014-11-20 23:10
Kodėl šnipštas? Dėka oranžinės revoliucijos tuo metu rinkimus dėl suklastotų balsavimo duomenų laimėjęs Janukovyčius buvo išspirtas lauk. Vietoj jo atėjo Juščenka. Dvi Juščenkos kadencijos, gal ir nepastatė Ukrainos ant kojų, bet žingsniai link vakarietiškos valstybės kūrimo buvo žengti pakankamai apčiuopiami.
zet 2014-11-20 23:29
nu jo, idomu sssr laikais kokia propoganda is JAV buvo prieinama? televizija, laiksrasciai ? Kiek istreme sssrs lietuvos intelegentijos i sibira, vistiek zmoniu atminimas liko. Neimanamo suarganzuoti ko nors, jei zmones tam nepasirenge. Kai zmones is vidaus pribresta, tada uztenka nedidelio postumio. Jei anksciau rusija sugebejo tremti musu zmones i sibira, tai laisvai gali savo "graziaja ir nekaltaja" politika naudoti ir kitose salyse.
vanduo4 2014-11-21 04:26
Tu teisus. Neužilgo rublis karaliaus pasaulyje. Doleris jau istorija. O kaip Ukraina kapituliuos - vakarų pasaulis bus ant kelių prieš Rusiją; - Jau dabar NVS ekonomika auga, o po kelerių metelių NVS bus didžizusia Pasaulio rinka. Kinija neturės kaip lygintis.
Arns 2014-11-21 08:59
Nežinau ką Shioks skaitai, bet visko nepriimk už gryną pinigą, nes prišnekėjai tai ojojoi... Faktai tikri, bet jų interpretacijos tai kaip prisiekinėjančių jog su jaus šnekėjosi dievas ar zondais tyrė ateiviai iš X planetos. Toli gražu ne visados, klausimas "kam naudinga?", yra akivaizdžiausias atsakymas, kaip kad ir su Baltijos keliu, kol tu "ieškosi faktų", visiškai ignoruosi visus to laikmečio įvykius, kurių neįmanoma paaiškinti
Kirtiklis 2014-11-21 17:43
Iki čia spėju patingėjai paskaityti.