„BlackBerry“ grįžta prie savo ištakų: „BlackBerry Classic“  (1)

Kanadoje veikianti kompanija visai neseniai pristatė išmanųjį telefoną „Passport“, kuris leido šiam gamintojui išbrįsti iš finansinio liūno. Įrenginys taip pat reiškė ir tam tikrą ryšių nutraukimą su tradiciniais „gervuogės“ ženklo įrenginiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau nepaisant „Passport“ sėkmės rinkoje, kompanija neketina visiškai atsisakyti savo šaknų. Todėl visai neseniai prekyboje pasirodė išmanusis telefonas „Classic“, kuris yra aprūpintas fizine QWERTY klaviatūra ir trackpadu, turi jutiklinį ekraną ir pasižymi visai neblogais vidinės konstrukcijos elementais.

Visuma savo dizainu primena populiarius „Bold“ ir „Curve“ serijos modelius, todėl mažiau pastabūs naudotojai galėtų sunkiai įžvelgti skirtumus tarp atskirų telefonų. Tačiau išskyrus tradicinius elementus, „Classic“ modelis taip pat pasižymi 3,5 colių 720x720 pikselių (294 ppi) skiriamosios gebos jutikliniu ekranu, o viduje yra dviejų branduolių, 1,5 GHz taktinio dažnio Snapdragon procesorius, 2 GB RAM atminties, 8 MP galinė bei 2 MP priekinė kameros, 16 GB atminties duomenims (yra galimybė ją išplėsti microSD kortelėmis), Bluetooth 4.0 LE ir NFC moduliai bei 2500 mAh talpos baterija.

Visą šį gėrį aptarnauja BlackBerry 10.3.1 sistema. Ši OS yra pirmoji gamintojo sistema, aprūpinta asmeniniu balso asistentu. Be to, programinė įranga siūlo dvi internetines parduotuves – „BlackBerryWorld“ bei „Amazon Appstore“. Telefone taip pat galima paleisti skaitmenines programėles sukurtas „Android“ sistemai. Gamintojo teigimu, šis išmanusis telefonas turėtų idealiai tenkinti verslo sektoriaus atstovų poreikius. „Classic“ jau galima įsigyti internetinėse parduotuvėse „BlackBerry“ bei „Amazon“, už 449 dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(21)
(1)
(20)

Komentarai (1)