Kodėl JAV prezidentui Barakui Obamai neleidžiama naudotis iPhone?  (8)

Įdomu, kokiais išmaniaisiais telefonais naudojasi įvairių šalių prezidentai? Pavyzdžiui, JAV valstybės galva Barakas Obama teigia, jog norėtų turėti išmanųjį telefoną iPhone, tačiau jam negalima.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neturėti Apple išmaniojo telefono verčia saugumo taisyklės. Būtent todėl Barakas Obama dažnai matomas su itin gerai apsaugotais (nors ir ne tokiais elegantiškais) Blackberry.

„Man negalima vaikščioti su iPhone dėl saugumo sumetimų“, – teigė JAV prezidentas jaunų žmonių grupei, kurie aplankė Baltuosius rūmus konferencijos apie vykdomą sveikatos reformą metu.

Tiesa, prezidentas kartu pridūrė, jog jo dukros Malia Ann ir Natasha labai daug laiko praleidžia su savo išmaniaisiais iPhone.

Blackberry gerai žinomi dėl savo duomenų šifravimo sistemų, būtent todėl šie išmanieji telefonai tarp JAV valdžios atstovų populiaresni, nei kitų gamintojų išmanieji telefonai, tame tarpe ir Apple.

Beje, JAV Slaptoji tarnyba mano, kad Baltuosiuose rūmuose turėtų būti uždrausta naudotis ir Barako Obamos asmeniniu BlackBerry. Tačiau ginče dėl mylimo išmaniojo telefono nugalėjo vis tik prezidentas.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(20)
(0)
(3)

Komentarai (8)