Paskelbta, kada visi Samsung įrenginiai galės prisijungti prie Interneto  (3)

Kompanija Samsung, kuri nuosekliai plėtoja savo „išmaniųjų namų“ platformą, parodoje CES 2015 atskleidė savo artimiausius planus dėl daiktų interneto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Samsung pažadėjo, jog 2017 m. maždaug 90 proc. visų jos išleidžiamų produktų galės prisijungti prie Interneto. Negana to, 2020 m. tokią galimybę turės visi nauji Samsung gaminiai, įskaitant buitinę techniką. Apie tai praneša portalas CNet, remdamasis korėjiečių kompanijos atstovų komentarais.

Samsung įrenginiai naudos atvirus standartus, bendravimui tarpusavyje ir su kitų gamintojų produktais. Tik tokiu atveju bus galima sukurti lanksčią ir patogią ekosistemą.

2014 m. rugpjūčio mėnesį Samsung pavyko įsigyti jauną amerikiečių kompaniją SmartThings, kuri specializuojasi „išmaniųjų namų“ infrastruktūros kūrimo srityje. Visa tai turėtų padėti korėjiečiams įgyvendinti užsibrėžtus tikslus.

Parodoje CES 2015 pristatyti naujos kartos SmartThings koncentratoriai jau dabar palaiko ne tik visus „išmaniuosius“ Samsung įrenginius, tačiau ir Philips lempas, Netgear web kameras, Honeywell termostatus, Chamberlain garažų duris ir August durų užraktus.

Visus minėtus įrenginius bus galima valdyti, pasitelkus specialias programėles, skirtas Samsung telefonams ir „išmaniesiems“ laikrodžiams, o kartais net ir firminius korėjiečių televizorius.

Tiesa, reikėtų paminėti labai svarbų momentą: už savo paslaugas „išmaniųjų namų“ komponentų integracijos srityje SmartThings ims abonentinį mokestį. Paslaugos bus pradėtos teikti balandžio mėnesį, iš pradžių jomis galės pasinaudoti JAV ir Kanados gyventojai.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai (3)