Verbatim užsiims „amžinų“ diskų gamyba  (2)

Kompanija Verbatim ir firma Millenniata pasirašė susitarimą, kuris numato, jog abi kurs ir populiarins duomenų archyvavimui skirtą technologiją bei jos pagrindu sukurtus optinius diskus M-Disc.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Technologija M-Disc, kompanijos Millenniata teigimu, gali duomenis saugoti iki 1 000 metų. Šie kaupikliai nebijo staigių temperatūros, karščio pokyčių, didelės drėgmės, tiesioginių saulės spindulių.

Nuo šiol Verbatim ir jos dukterinė kompanija Mitsubishi Kagaku Media (MKM) pradės platinti DVD ir Blu-Ray diskus, kurie bus pažymėti „M-Disc“. Firma MKM bus atsakinga už ryšių palaikymą su verslo klientais, OEM ir ODM gamintojais, programinės įrangos, skirtos archyvavimui, kūrėjais.

Pranešama, kad Verbatim asortimente atsiras DVD M-Disc 4,7 GB, taip pat 25 GB talpos BD-R M-Disc, 100 GB talpos BD-R BDXL M-Disc ir netgi 200 GB talpos Blu-ray M-Disc optiniai kaupikliai.

Šių metų pradžioje taip pat galime sulaukti naujų produktų, kurios Verbatim sukurs kartu su savo naujais partneriais. Be to, rinkoje pasirodys ir kitų kompanijų M-Disc diskų – TDK, Memorex, Imation, Ridata ir Traxdata.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(0)
(19)

Komentarai (2)