Google tyliai išleido Android 5.1 (Video)  (1)

Kompanijos Google puslapyje pasirodė iš karto trys nauji Android One platformą turintys išmanieji telefonai – Evercross One X, Nexian Journey ir Mito Impact.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi jie skirti Indonezijos gyventojams. Google sudarė sutartis su vietos mobiliojo ryšio operatoriumi Telkomsel, tai leis vartotojams nemokamai gauti operacinės sistemos atnaujinimus, taip pat nemokamai išnaudoti 200 MB mobilių duomenų per mėnesį, siunčiantis mobilias programėles iš Google Play Store. Teigiama, kad bus palaikomas Youtube offline darbo režimas, tai leis vaizdo klipus atsisiųsti per Wi-Fi, o vėliau juos peržiūrėti, kai nebus Interneto ryšio.

Išmanieji telefonai gavo 4,5“ įstrižainės 854 x 480 taškų raiškos ekraną, 4 branduolių 1,3 GHz dažnio MediaTek MT6582 procesorių su taupiąja Cortex-A7 architektūra ir GPU Mali-400 MP, 1 GB RAM, 8 GB kaupiklį, microSD lizdą, 1700 mAh bateriją, 5 MP ir 2 MP kameras.

Jei techninės specifikacijos nėra kažkuo išskirtinės, didžiausio dėmesio sulaukė operacinės sistemos versija – Android 5.1, kuria gali pasigirti mažoji dalis Android mobilių įrenginių. Per artimiausius porą metų, Google teigimu, būtent ši platforma viena pirmųjų gaus Android atnaujinimus.

Android 5.1 ištaiso nemažai problemų ir nesklandumų, susijusių tiek su sistemos, tiek su vartotojo sąsajos darbo stabilumu bei kitais niuansais. Tai reiškia, kad atnaujinimas greitu metu turėtų pasiekti ir Nexus, Google Play Edition bei kitus Android One mobilius įrenginius.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(6)
(13)

Komentarai (1)