Paaiškėjo kuo nustebins naujasis flagmanas „Huawei P8“  (0)

Kinų kompanijos flagmanas „Huawei P8“ turėtų būti pristatytas balandžio 15 dieną Londone. Remiantis šiuo metu prieinama informacija, įrenginys yra aprūpintas 5,2 colių Full HD ekranu, padengtu Gorilla Glass 3 stiklu, aštuonių branduolių 64-bitų procesoriumi Kirin 930 ir 3 GB RAM atminties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis telefonas taip pat turėtų pasiūlyti 13 megapikselių kamerą su OIS ir pirštų atspaudų skaitytuvą. Internete pasklido žinios, remiantis kuriomis, „Huawei“ turėtų pasiūlyti ne vieną, bet dvi telefono versijas.

Remiantis „Phone Arena“ informacija, kinų gamintojas taip pat rengia „lite“ varianto telefoną. Tai bus pigesnė ir mažiau našesnė „P8“ modelio versija. Įdomu ir tai, kad internete jau pasirodo techninė telefono specifikacija. Įrenginys turėtų pasižymėti 1280 x 720 pikselių skiriamosios gebos ekranu ir turės 2 GB RAM atminties. Labai tikėtina, kad šiame modelyje gamintojas taip pat integruos silpnesnę kamerą, tačiau neturėtų atsisakyti pirštų atspaudų skaitytuvo.

„Huawei P8“ turėtų kainuoti apie 480 dolerių. Silpnesnis modelis tikėtina bus pigesnis, todėl gali tapti pakankamai įdomiu variantu žmonėms, ieškantiems prieinamo pagal kainą išmanaus telefono su pirštų atspaudų skaitytuvu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: