Oficialu: Lietuva pradėjo galingų ginklų įsigijimo procedūrą iš Vokietijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2015-02-22 17:54
hmm, gal jei jau taip, tai paanalizuokite savo atsakymus, ypač pastarąjį, kaip jis atsispindėtu įgyvendinus jūsų pasiūlymą? Skirtumėte baną ar? Nes argumentų Aš niekur neįžvelgiau, bet įžeidinėjimams suskaičiuoti turbūt pritrūktu pirštų lenkti, ir bent Aš kaip tik tokias rašliavas trinčiau kaip forumo šiukšlinimą ir nepagarbą diskusijos dalyviams. P.S Pasižvalgykite po savo istoriją, kokius paskutinius kelis šaltinius diskusijose pacitavote, nes negražu į kitus valytis savo rankas, kai užpakalyje sliekų ieškojote. P.S.S Jei jau ne blevyzgoti, o kažką keisti norite, manau kitame forume galima sukurti konkrečią temą apie moderavimo/komentavimo pakeitimo siūlymą, o ne teršti temą kuri niekaip su tuo nesusijusi.
Kirtiklis 2015-02-22 18:36
Tu trenktas? Matai jam teroristų nėra, niekas nieko http://www.johnstonsarchive.net/terrorism/wrjp255i.html Tai senas reikalas, bet tau tik 9/11 kliūna, o kad prieš tai sprogdino ir grobė lėktuvus, bet ne čia ki amerikonų samokslas lol. O gal ir Rusijoje teatrą ne tororistai paėmė? Bei stotį išsprogdino?
Marius.brn 2015-02-22 23:32
Daugiskaita šnekėti su manim nebūtina, Arns. O įžeidinėjimai, tai kaip čia pasakius, kam kas yra įžeidinėjimas... Pats šitame reikale ne šventesnis O prie ko analizavimas šitos temos komentarų? Aš galiu, lygiai taip, tau pasiūlyti paanalizuoti savo paties pastarąjį komentarą. Aš leisiu tau, Arns, pacituoti ) Bet būtų geriau, kad vietoj krislo akyje pas kitų, pasiieškotum rąsto pas savęs. Sako savikritika yra labai pravartus dalykas gyvenime. Ir kitaip, nei tu, turiu mažiausių bėdų pripažinti, kad nežinau ar suklydau. Sutinku su vieninteliu, kad turėčiau/ arba turėtų būt sukurta atskira diskusijų lenta šitam reikalui. Taip sakant make love, not war ))