Pasakoja apie milžiniškas pajėgas Kryme: ten tokia koncentracija…

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rndmintzdude 2015-02-27 14:29
Isivaizduokit koks RU ablomas butu, jei palaukia Ukraina kol atstatys, tada i savo teritorija isileidzia priesraketine jav ginyba, o tada padaro kryme maidana ir atsiima, kartu su branduoliniu uztaisu, laimi ir USA ir Ukraina, RU tenka asara ir snargli nusisluostyt ir dar karteli pripazint, kad aplose ant sachmatu ir ziaurei.
lucy 2015-02-27 15:00
Jei kam nors iš vadovų šaus tokia "geniali" mintis WW3 garantuotas.
rndmintzdude 2015-02-27 15:05
Rusai nei per kur nepaveztu WW3, Irakas turejo viena galingiausiu kariuomeniu pasaulyje, su rusiska technika, per pora savaiciu sutriuskino visa reguliariaja kariuomene, tas pats ir su rusais butu jei jie is tikruju sugalvotu sakotis pries vakarus, jie ir tegali kapotis pries gruzija, ukraina, baltijos salis, daugiau jiem niekas neikandama, atominio karo vistiek nebus, net ir rusai nera tiek durni.
hamann 2015-02-27 15:21
Ateis vieną dieną ir rusijos eilė.
rndmintzdude 2015-02-27 15:27
Butent, jie niekuo nuo irako nesiskiria, draugu neturi tikru nei vienu, turi kruva nepatikimai saugomu masinio naikinimo ginklu, beje arsenala planuoja atnaujint, reiskia netycia nurasytu ir pamestu senesniu tikrai pasitaikys. Remia terorizma ir turi diktatoriu valdzioj, kuris destabilizuoja padeti visur aplink, US, EU ir Kinija, trys panasaus dydizio ekonomikos, jiem kazkokia bezdzione su granata gali tik pagadint reikalus.
Ernestass 2015-02-27 16:22
Matau bent technologijos.lt uoliai dirba perspauzdinant propogandą. Nenustebčiau jeigu šis puslapis gautu ir organizuojama vakarų fondą, propogandos žinasklaidoje skatinimui kada nors ateityje. O realiai dėl Krymo, tai tik savo pajėgas Rusija perdislokavo ir dabar tokie nykštukai kaip Lietuviai, nesuvokdami šiuolaikinės kariuomenės mastu dabar ir skaldo malkas iš degtukų.
giedrius.saugai 2015-02-27 16:56
Mano nuomone "technologijos.lt" jau gauna paramą už propagandos ir dezinformacijos skleidimą, nes dirba labai uoliai. Lieka ir tiems komentatoriams, kurie čia tą propagandą palaiko
Pjovėjas 2015-02-27 17:00
Ai jo, girdėjau, kad rusijoj visi, kas prieštarauja kremliui, buvo apkaltinti, kad gauna finansavimą iš blogiečių vakarų fondų ir buvo uždaryti su visais fondais, arba nacionalizuoti, kad galėtų skleisti vienintelę kremliaus tiesą. Matyt ir pas mus taip reikia, labai geras dalykas. Žinant mūsų blogosios valdžios nuostatas tai tikrai daugiau nei Arns, nei visokie giedriai.saugai negalėtų reikštis. Ane, labai patiktų jums? o juk siūlot mums mokytis iš jūsų garbstomos diktatūrinės rusijos
Almiasas 2015-02-27 17:11
Kas dėl Rusijos pajėgų - nekokia ten vis tik padėtis. Plačiau parašyta čia: Jei NATO blokas rimtai kariautų, tai Rusiją įveiktų, ir gana greitai. Bet kad dabar politikai tiesiog "reiškia susirūpinimus" ir viskas tuo pasibaigia. O Rusijos propagandasklaida visiems nuolat kabina makaronus, tipo "pindosai puola", "JAV reikia karo", "greitai žlugs doleris"... Jei JAV būtų norėję, tai Rusija jau keliasdešimt kartų būtų sudraskyta "na drebezgi".
Ernestass 2015-02-27 17:13
Kad nebe daug ir telieka. Mūsų valdžios nekompetencija jau ir dabar yra dangstoma rusofobija kaip ir buvo matyta su suskystintu dujų terminalu. Tuoj ir mes pradėsime cenzūruoti televiziją kaip tą pastoviai nori padaryti su kai kuriais pro-rusiškais kanalais. O kaltinti užsienio agentais kitus tai yra Lietuvių specialybe. Reikia Rusams dar iki mūsų lygio pasitempti.
Ernestass 2015-02-27 17:28
Almiasas, Jeigu straipsnis vengia specifikos, vadinasi jis tikriausiai ir neturi jos ir yra pilstoma iš tuščio į kiaurą. Pirmus kelius puslapius perskaičius aš neradau jokio teiginio kurį galėčiau patikrinti, kalbama bendrai taip, kad tiktų norimai minčiai išsakyti, bet taip, kad negalėtum lengvai patikrinti teiginių. O dėl Rusijos ginkluotės, tai ne Rusijai, o mums reikėtų sunerimti, nes mes sparčiai prarandame technologinį pranašumą. Kai kur netgi ir labai smarkai atsiliekame. Pavyzdžiui, berods paskutinis realus Abrams atnaujinimas tebuvo 1992 metais (TUSK turi savo niuansu). Nuo to laiko Rusai visą naują tankų seriją išleido pavadinta T-90 ir jau nugyveno ją. Šuo metu jau rieda nauji T-14 prototipai kurie ne tik, kad turi visas moderniausias inovacijas, bet ir žada būti pirmieji ketvirtosios generacijos tankai. O ir senieji tankai, čia dar labai aktualus klausimas, o gi kiek mūsų Leopardų yra patobulinti į A7+ standartus? Nato pagrindinės narės išskaitant JAV jau senai yra kariškai iškastruotos ir jau seniai nebe sugeba panaudoti savo potencialios jėgos t.y. pilnai apginkluoti ir pasiųsti visus karius į karą. O ką Rusija tuo metu? Ji vienu mostu pasigamins apie du tūkstančius naujausios kartos tankų...
hamann 2015-02-27 17:43
hahaha, kaip visada, rusija pasigamins savo tankų. net analog vmire )) tik tie tankai iki pasienio ruožo eilinį kartą nenuvažiuos. rusai iki šiol net normalaus automobilio nesugebėjo pagamint, kodėl tu manai, kad jie perspjaus kad ir tą patį M1 Abrams? O kad rusija ww3 neatlaikytų, tai tu būk ramus. Ir nebijok, Europa pakankamai turi ir personalo ir technikos. http://www.businessinsider.com/35-most- ... rld-2014-7 Šiek tiek apie tankus.. ir tą patį T90 http://www.military-today.com/tanks/top ... _tanks.htm
Pjovėjas 2015-02-27 17:48
Aha, rusai taip pirmauja ginkluotės kūrime, kad net gražu Ar taip seniai dar buvo tas bajeris Indonezijoj, berods, kur rusai bandė iškišti ir parduoti savo karinį lėktuvą, tik tas ėmė ir sudužo demonstracijos metu. O Mistralių pirkimas iš gero gyvenimo? Tipo perka, kad pasijuokt galėtų iš primityvių atsilikusių vakarų technologijų, ane?
Almiasas 2015-02-27 17:56
Ernestass, Geležį gal dar kažkiek pasigamins. Bet visa esmė yra elektronikoje, su kuria ir yra problemos. Taigi "daskaityk" aną straipsnį iki galo. Ten gi parašyta, kad rusai normaliai nepagamina savo radarų detalių - jų reikia pirkti iš amerikiečių Raytheon. Palydovų 90% dalių irgi užsieninės, kurioms embargas. Dar kompiuteriai ir t. t. Dar tarybiniais laikais, kai elektronikos gamyklos buvo kariško pavaldumo, ir joms negailėta nieko, kad tik kažką pagamintų, mikroschemos buvo masiškai kopijuojamos nuo užsieninių firmų "Texas Instruments" ir pan. Ir taip susidarydavo kažkur ~5 metų atsilikimas Beje, tuose "modernizuotuose" rusų tankuose kaip minimum yra prancūziški "Thales" termovizoriai: O be šiuolaikinės elektronikos tankas tėra metalo gabalas raketoms, ir tiek.
Absoliutas 2015-02-27 17:58
Man labiausiai patiko kai 2008m. per Gruzijos kara, rusai patys numuse savo 5 naikintuvus. Bet nepaisant to vistiek rusijos armija yra pati galingiausia. Negaliu to irodyti ir uz savo zodzius neatsakau, bet rusija viena uzkariaus visa pasauly ir jai niekas nepasipriesins.
immortallt 2015-02-27 17:58
O, jau net du kremliaus atstovai.
Pjovėjas 2015-02-27 18:06
a vat, kur skaudėjo Koks buvo sutapimas, kad stebuklingu būdu tik terminalui atsirandant Lietuvai pavyko ženkliai nusiderėt dujų kainą iš rusijos, ane? ir naftos kainų kritimas dar nebuvo prasidėjęs. Nu tik sutapimas be abejo...
Absoliutas 2015-02-27 18:12
Laukiu kada Rusija uzdes sankcijas visam pasauliui, vat tada visas pasaulis verks ir maldaus kad sankcijas panaikintu. Tada ir paaiskes kas valdo pasauly.
Arns 2015-02-27 18:40
Tai kad Rusijos Juodosios jūros laivynas apie 20 tūkstančių ten visuomet turėjo, dar tiek pat buvo dislokavusi pati Ukraina. Dabar kai Krymas tapo Rusijos teritorija, net keista, kad esant karui netoliese bei ukrainiečių grasinimais jėga atsiimti Krymą, tik tiek tedislokuota karių.
hamann 2015-02-27 18:48
Pataisysiu, Krymas nėra rusijos teritorija.