Tiesiai į dešimtuką? Gudrus Google žingsnis laukiant Apple laikrodžio anonso  (3)

Šiuo metu laikrodžiai su Android Wear palaiko veikimą tik su Android įrenginiais, tačiau tai netrukus turėtų pasikeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzų portalas 01net informuoja, jog Google planuoja užtikrinti Android Wear suderinimą su Apple įrenginiais. Šiuo meto Android Wear sistemos įrenginiai palaiko veikimą tik su Android įrenginiais, tačiau jau Google I/O metu kompanija iš Mountain View turėtų pranešti apie iOS palaikymą.

Įdomu yra tai, kad balandį įvyks Apple Watch rinkos premjera. Analitikai Apple išmaniajam laikrodžiui žada sėkmingą ateitį, tačiau labai tikėtina, kad iOS palaikymo užtikrinimas Android Wear atveju lems, kad kiti išmaniųjų laikrodžių gamintojai nuvilios Apple klientus.

Kol kas nežinoma, kokios Android Wear funkcijos bus prieinamos įrenginiuose su iOS operacine sistema. Ko gero platforma pasiūlys mažiau nei Apple išmanusis laikrodis. Tačiau nemažai kompanijos iš Kupertino klientų teigia, kad Apple Watch dizaino požiūriu yra tiesiog nepatrauklus, o laikrodžiai su Android Wear tampa vis elegantiškesni.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (3)