Tūkstančiai „Facebook“ narių nusprendė nušalinti prezidentę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arasradza 2015-03-11 09:34
Nevertėtų reklamuoti antivalstybiškų paskirų facebook tinklapyje - sarmata skaityti....
Shinigami 2015-03-11 10:09
Jei tau nepatinka kad yra atskleidžiamos ir paviešinamos vietos kur rusiški troliai plauna smegenys kvailiams, tai jau tik tavo problema. Reiktu kaip tik sudaryti sąrašą tokių vietų kad žmonės pagaliau suprastu kaip putino troliu armija aktyviai kariauja informacinį karą ir ruošia dirvą rusakalbių "ginimui".
vardasas 2015-03-11 10:35
Ir ka i jos vieta ossirinktu? Koki darbieti ar paksini ten gryni rusai o like velniskai korumpuoti
Simplicity 2015-03-11 11:01
Per visą internetą tik ~6500 susirinko... Ne kažką. Tokias kvailas akcijas galima rengti nebent tik kokioj Latvijoj ar Estijoj, kur rusakalbių procentas keleriopai didesnis. Lietuvoj tokios kvailos iniciatyvos nepraeis, nes bent kiek gudresnis gali palyginti lietuviškus minimalius ir vidutinius atlyginimus, gyvenimo trukmę, pensijų dydžius su Rusijos duomenimis. Užmečiau akį į jų LIKE'ų statistiką, tai ji tokia pati kaip ir visų panašių „projektų“: susikuria, per pirmas kelias dienas LIKE skaičius šauna į padanges, o po kelių dienų jau staigus populiarumo smigimas žemyn. Kaip kitaip, nei tik robotukų armija, paaiškinti tokį staigų grupės populiarumo pakilimą ir nuopolį?
immortallt 2015-03-11 11:08
Dar reiktų nepamiršti, kad dalis tų "palaike'inusių" gali net to nežinoti. Jei pasimauni ir paspaudi ant kokio paveiksliuko ar dar kur - užmeta like'ą ir ant tokio puslapio. Kitas dalykas, klausimas kiek dar fake'inių ACC yra, na ir žinoma visad yra nevykėlių ratelis, kuris visų nelaimių priežastis nori nurodyti aplinkinius, bet ne save.
Shinigami 2015-03-11 11:15
Mano bendradarbė iš rusakalbių rajono Vilniuje. Sakė, kad per visą Lietuvos nepriklausomybę tas rajonas nesugebėjo išrinkti savo rusakalbių atstovo valdžioje. Nes visi rusakalbiai yra dėje ant rinkimų ir nelabai kas ten eina. Dėl to rusakalbių atstovai nesurenka reikiamų balsų skaičiaus. Tai kodėl rusakalbiai turėtu būti aktyvus tokiuose dalykuose? Ar iš ties už tai balsuoja rusakalbiai?
V_Comrade 2015-03-11 11:40
Įdomu kas suskaičiavo, kad dauguma acc, kurie palaikino tą puslapį yra netikri, kaip kad rašoma straipsnio gale. Nemanau, kad labai būtų sunku surinkt 6.500 žmonių per Lietuvą.
sloggi 2015-03-11 11:46
Nebus kaip su balsavimu per zinias? O tai komentuoja pastoviai tik po 300-400zmoniu. Priedo yra ir lietuviu ten tarp tu kas uz referenduma.
Simplicity 2015-03-11 11:54
Tik ne per pirmas pora dienų po to, kai puslapis pradeda savo gyvavimą. Jei tas „LIKE“ augimas būtų tikras, tai jis nebūtų taip greitai išsikvėpęs.
sielinas 2015-03-11 12:08
provokacijos smegenims plauti. Bėda ta, kad norint praplauti smegenis reikia jų turėti bent šiek tiek daugiau nei reikia praplauti...
lucy 2015-03-11 13:07
Nors ir nepalaikau Grybauskaitės politikos ir jos pareiškimai dažniausiai mane erzina ir norisi tik pirštu pasukioti prie galvos, bet to puslapio idėja atrodo kvaila ir nereali + facebook paskyra reikia turėti
Shinigami 2015-03-11 13:29
Įdomiai čia su tuo sąrašu pas mane gaunasi. http://prntscr.com/6fegdj
Simplicity 2015-03-11 14:11
Kas čia įdomaus? Paprasčiausiai, kažkuris iš Adblock filtrų arba nustatymai FB turinį blokuoja.
kiesza 2015-03-11 20:23
Manau, kad prezidentė gauna nurodymus ką ir kaip kalbėti, nes nėra normalu tokiai mažai valstybėlei pūsti prieš kaimynę supervalstybę. Nematau kokią naudą tokia politika teikia piliečiams, jai yra matančių naudą prašau apšvieskite
Shinigami 2015-03-11 20:53
O kaip nauda nebūti vėl okupuotiems ir gražintiems į tamsiuosius amžius ar išvežtiems į Sibirą?
Radiant 2015-03-11 22:31
Naudą? gauname palaikymą iš kitų vakarų valstybių, mūsų prezidentė bando sukelti sumaištį tam kad vakarų blokas atsibustų, gi visiem vakaram atrodo kad Putinas sustos ties Ukraina, bet paėmes Ukrainą, garantuoju jis griebsis prijungti ir kitas sovietų bloko valstybes, kurio dar nėra nato sudėtyje
Marius.brn 2015-03-11 22:49
Bendrai apie žydus daug nežinau, bet šiaip jie yra aktyvus antiismalistai, kurie mielai važiuoja net į kongresą kelti savų bėdų, nes žino, kad jie be jų pagalbos neišgyvens. Taip pat ir lietuva, jei mes neegzistuosime viešumoje, tai kas apskritai apie mus žinos? Man keista net galvoti, kad turėtume sėdėti ir tylėti, kai šiandien laisvai galime reikšti savo (numanomas) bėdas. Tiesą sakant, reikia džiaugtis, kad bent kažkas girdi ir klausosi. O jei nesiklauso, tai lai vatnikai trina rankas.
rwc 2015-03-12 04:50
Kokie jie ten vatnykai... Tik gėdą Putino ruporui savo išvarvėjusiom smegenim daro. Reikia mat Grybauskaitei reitingus bet kokia kaina keltis. Prieš ką? Kokius dar reitingus? Visame Vakarų pasaulyje įprasta, kad paskutinę kadenciją prezidentai skiria nepopuliariems sprendimams, diplomatiniams žaidimams ir ruošiasi pensijai, nes tik sovietiniame bloke atrodo normalu, kai prezidentas prasitęsia savo „įgaliojimus“, pasiskiria save premjeru, valstybinės įmonės direktorium ar dar kuo. O gal Grybauskaitei reikia pasipuikuoti prieš Vakarų politikos apžvalgininkus? Tarsi ir taip nebūtų prisirankiojusi įvairių nominacijų iki Maidano - tiek Europos Komisijoje, tiek vadovaujant ES. O ir kas turi didesnę moralinę teisę ir pareigą užstoti Ukrainą, pavadinti Rusiją ir Putiną tikrais vardais? Juk ne kas kitas, o mes stovime ant fronto linijos tarp Rusijos ir ES. Tai mes pirmi atsiskyrėme nuo TSRS, pas mus vyko Sausio 13, Medininkai ir nepavykęs perversmas. Mums Janukovyčius su Putinu užnugaryje spjovė į veidą išsisukdamas nuo jau pasirašytos sutarties su ES ir tokiais nešvariais žaidimais išprovokuodamas Maidaną, suteikdamas pretekstą Krymo okupacijai, visokioms „liaudies respublikoms“. Mums, o ne kam kitam, „užsisukinėja“ Družbos, mūsų vilkikai „pakabina“ Rusijos muitininkų kompus, mūsų geležinkeliais ginkluojamas Karaliaučius. Dar nepakanka? Kas mus apgins, jei mes kaip nuskriausta piemenaitė slėpsimės krūmuose ir bijosime pasiskųsti? Dabar yra ideali proga pademonstruoti Putinui ir visam pasauliui, kad nesutinkame būti lengvai stumdoma pieška Putino intrigose. Gal neturime galios atsilaikyti prieš Kremliaus manevrą, tačiau bent jau juos apsunkiname.
immortallt 2015-03-12 09:00
Užtat yra labai protinga atkišti subinę ir paprašyti, kad tave dulkintų. Tai daugiausia naudos duoda. Dar taip pat labai naudinga kaimynus raminti, kad čia nieko nevyksta, kol prie tavęs artinasi tave dulkinti. So smart.
zet 2015-03-12 09:18
na nesusije su technologijom....