„Philips“ naujovė – UHD raiškos „Android“ televizorius  (0)

„Philips TV“ pristato 3 naujas UHD televizorių serijas su „Ambilight“apšvietimu. Visose naujienose įdiegta „Android TV 5.0“ operacinė sistema, kuri padidina televizoriaus darbo greitį ir suteikia prieigą prie daugelio programų bei paslaugų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl UHD televizorių serijos įvairovės kiekvienas klientas galės rasti sau tinkamą modelį – nuo aukščiausios kokybės iki biudžetinio segmento.

„Philips“ 6400 serija – nebrangūs Ultra HD televizoriai

„Philips“ 6400 serijos televizoriai yra skirti vartotojams, kuriems svarbiausia nedidelė kaina. Šie modeliai turi vaizdo kokybės gerinimo funkciją „Ultra Resolution“, kuri bet kokiam kadrui suteikia tokį pat detalumą ir aiškumą kaip Ultra HD formato turinyje. „Micro Dimming Pro“ funkcija, naudodama šviesos jutiklius, nuolat koreguoja šviesos diodų apšvietimą pagal išorės apšvietimo sąlygas, užtikrindama didžiausią juodos spalvos gylį ir baltos ryškumą o judesio apdorojimo technologija „Natural Motion“ optimizuoja ir gerina judančių objektų vaizdą, kad judančio scenos būtų aiškios ir sklandžios.

„Philips“ 7100 serija – daugiau ryškių spalvų tikroviškam vaizdui

„Philips“ 7100 serijos UHD televizoriai išsiskiria dvipusiu „Ambilight“apšvietimu. 7100 serijos modeliai naudoja procesoriuje įdiegtą „Pixel Precise Ultra HD“ turinio apdorojimo algoritmą. Jo galimybes papildo vaizdo kokybės didinimo funkcijos „Ultra Resolution“ ir „Natural Motion“, kurios šiems televizoriams leidžia padidinti kiekvieno kadro raišką iki Ultra HD rezoliucijos, užtikrinti puikų atkuriamo vaizdo aiškumą, dinamiką, ryškumą, sodrumą ir kontrastą.

Savo ruožtu, 800 Hz PMR Ultra rodiklis suteikia nepriekaištingą judesio atkūrimą, suteikdamas galimybę pajusti tikrą malonumą žaidimuose, veiksmo filmuose ir sporto transliacijose. „Colour Booster“ funkcija pagerina spalvas su 17 bitų apdorojimu, leisdamas atkurti tikrovišką vaizdą su daugiau nei 2 250 trilijonais atspalvių. Vaizdas tampa dar tikroviškesnis, perteikdamas natūralias spalvas ir atspalvius, užtikrindamas maksimalų baltos ryškumą ir spalvų sodrumą.

„Philips“ 7600 serija – puikus Ultra HD rezoliucijos spalvų atkūrimas

„Philips“ 7600 serijos televizoriai su tripusiu „Ambilight“ apšvietimu sukurti veiksmo filmų ir sporto mėgėjams, taip pat tiems, kurie žaidimų konsolę ar kompiuterį dažnai prijungia prie didelio televizoriaus ekrano. Nauji „Philips“ televizoriai aprūpinti apdovanojimu įvertinta „Perfect Natural Motion“ vaizdo pagerinimo technologija. Tai žymiai sumažina vaizdo drebėjimą dinamiškose scenose ir užtikrina nepriekaištingą judesio perdavimą, o 100 GHz dažnis garantuoja labai tikslų vaizdą ekrane.

Be to „Colour Booster“ naujiesiems „Philips“ 7600 serijos televizoriams leidžia atkurti ryškias spalvas su natūraliais visų spalvų atspalviais. „Micro Dimming Pro“, naudodamas šviesos jutiklius, nuolat koreguoja LED apšvietimą pagal patalpos apšvietimo sąlygas ir tokiu būdu užtikrina didžiausią juodos gylį ir baltos spalvos ryškumą. Vaizdo gerinimo funkcija „Ultra Resolution“ garantuoja aiškius ir ryškius vaizdus, nepriklausomai nuo šaltinio raiškos.

Tikrai protingi televizoriai

Viski 4K Ultra HD „Philips“ televizoriai naudoja „Google“ sertifikuotą „Android TV 5.0 (Lollipop)“ operacinę sistemą. „Android TV“ televizoriai leidžia naujų modelių savininkams rinktis iš daugybės turinio, žaidimų, programų ir interneto paslaugų, pritaikytų naudoti dideliuose televizorių ekranuose. Naujienos taip pat turi plačias ryšių galimybes: WiFi, HDMI, DLNA, USB 3.0, „Miracast“ ir „Google Cast“.

Asortimente bus televizoriai su ekrano įstrižainėmis nuo 102 cm (40 colių) iki 164 cm (65 “).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(31)
(7)
(24)

Komentarai (0)