Braška nusistovėjusi tvarka: Berlynas ir Paryžius nori daugiau galios ir bendros ES kariuomenės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arėjas 2015-04-09 11:13
Atsargiai, mielieji euro-fonda-čiulpiai, burnoti ant sovietų sojūzo pavojinga, nes komunizmas yra viena jievrosojūzo vertybių: http://alkas.lt/tag/kujis-ir-pjautuvas/ už kurio išniekinimą gręsia nemalonumai: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/li ... -56-335265 "Policija principingai atliks savo pareigas, gindama tolerancijos ir nediskriminacijos idealus, kurie tarptautiniuose dokumentuose įtvirtinti kaip Europos Sąjungos valstybių prioritetai"... O jievrosojūzas jau seniai tapo bendru vokiečių-pracūzų-RUSŲ projektu, kur rusams pardavinėjami karo laivai, vokiečiai rengia rusų specnazą Krymo užėmimui, o pusė valstybių vyriausybių atvirai proputiniškos...
arėjas 2015-04-09 11:20
Taip liudijo buvęs seimo narys Kazimieras Uoka: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... NQvIEu9O3A
arėjas 2015-04-09 11:30
Tau jau įkalta į galvą jievro-tolerastinė (jievro-totalitarinė) tiesa, kad žodžio laisvė galioja pasirinktinai: vienai grupei (homikams) - galima, kitai (protestuotojams prieš juos) - draudžiama. "Kvieskit „Alfą“, kvieskit „Alfa“, - per raciją pradėjo rėkti vienas pareigūnas. Greitai subėgę nepriklausomos Lietuvos policininkai nustūmė „Gėda“ ir „Lietuva“ skanduojančius žmones." http://www.komentaras.lt/naujienos/geju ... ent-page-2 "Vienas žmogus homoseksualistų eiseną stebėjo kartu su atsivesta ožka. „Jos vardas – Simonko“, – žurnalistams sakė ožkos šeimininkas… Tačiau budrūs policininkai supratę užuominą ir nenorėdami, kad ožka įžeistų lytinių marginalų eisenos vadovą panašiu į ožkos vardu – sulaikė ožką. Tuo pačiu į policijos nuovada buvo išvežtas ir ožkos šeimininkas. Šį policijos išpuolį prieš niekuo dėtą gyvūną stebėję miestiečiai šaukė: „Paleiskite ožkytę – ji nekalta!“. Tik vėliau paaiškėjo, kad suimta buvo ne ožka bet ožys…" http://alkas.lt/2013/07/27/lytiniu-marg ... uotraukos/
hamann 2015-04-09 11:44
Tad, Lietuvos įstatymai gina ir tokius debilus kaip tu. Įstatymai visiems lygūs.
Marius.brn 2015-04-09 11:46
arėjas, ar čia tu?
sielinas 2015-04-09 12:32
Kiek kapeikų gauni už komentarus?
sub 2015-04-09 13:26
Nežinau kokių marginalų rašymus skaitai, bet alkas.lt man neatspindi realybės, tai labiau ženkliai interpretuota ir pateikta taip, kad tokie vafliai iš deržavos prisikaito ir tada normaliai nebemoka rašyti ir komentuoti. Vien ką sako: jievro, nu grynas rusas, komunistas, okupantas. geriau tokiu būti, nei laisvu žmogum? Gėjai maišo tiems, kurie patys yra nepilnaverčiai, tokiais visada jaučiasi ir kitus dar verčia jaustis. Tokie kaip tu, savo tiesą gina ne žodžiu, o kumščiu, juk tai norma tavo tėvynėj, ane separatistas?
AP0323 2015-04-09 15:42
kita nuomonė, reiškias kažkas rubliais moka, tad klausimas o kas moka kitiems iš tolerastinių fondų???
hamann 2015-04-09 16:01
Kita nuomonė yra kita nuomonė. O tokie debiliški pareiškimai gali būti: a) Visiškai neišsilavinusio ar protiškai atsilikusio žmogaus. b) Suinteresuoto skleisti tokius jokiais tvirtais argumentais neparemtus kliedesius. Kaip jau kažkas rašė, žodžiai "jievras", "jievrosojūzas", "tolerastinė", labai daug pasako apie asmenį.
Shioks 2015-04-09 17:21
hehehehe, kiek atsimenu tai siame forume viena yra cituoti ka nors, rasyti savo nuomone ir kita vadinti debilais bei asilais kitus .
2015-04-09 17:46
Skaitant man komentarų turinį susidarė priešingas įspūdis - kvepia čia labiau ne slavų tarnais, o taip vadinamų europiečių tarnais... Kas Jums yra? Smegenys visiškai praplautos, ar jau visai ant visko padėję, kad tik prie jūsų namo atsirastų gražesnis šaligatvis? Labai gera sena metodika smegenų pudrinimui - jei tik bent truputį drįsti pamąstyti savo galva ir nesutikti su peršama nuomone/požiūriu, tai vadinas automatiškai atstovauji „priešų“ pusei (susibarlamutinęs žmogus, nenorėdamas „atstovauti“ priešų pusei priima peršamą tikėjimą)... Tuos pačius metodus taiko tiek viena, tiek kita pusės. Na, bet kiekvieno teisė rinkis, kuom jis nori būti - nori likti ištikimas sau, ar tarnauti vienai ar kitai pusei... Ir šiaip, visa tai primena vieno tikėjimo atstovų požiūrį. Jei esi kitatikis - vadinas paprasta mirtis. Jei esi išvis bedievis, tai ketvirčiavimas ir kankinimas iki mirties... Kitaip tariant esi priešingos stovyklos atstovas - esi tiesiog priešas. Nepalaikai nei vienos pusės - neturi teisės išvis egzistuot... Gražu... Užsipuolėt jūs čia Arėją maskvofobijos vedami. Dzin, kad jo tekstuose daugiau sarkazmas, nei menama meilė maskvijai, bet kam tai rūpi? Juk vistiek nepalaiko taip trokštamo jūsų tikėjimo. O neduok die dar kas supras, kad žmogus nepalaiko nei vienų, nei kitų? Ką tada daryt? Taip, žmogaus tekste pilna neapykantos Europos besiformuojančiai federacijai. O kas čia blogo? Žmogus gi gyva būtybė su jausmais. Jei žmogus geba mylėti, vadinasi geba ir nekęsti. Jei žmogui yra šventų dalykų (t.y. jam labai brangių ir svarbių), o ateina kažkas ir bando tai iš jo atimti, paniekinti, ir sutrypti. Natūralu kad sukyla pyktis, ir žmogus su neapykanta priešaky tiesiog gina savo vertybes, gyvenimo būdą, papročius, sau brangius dalykus. Na taip, tekstuose netrūksta neapykantos paremtų rusicizmu... Na patingėjo iš tos neapykantos žmogus savaip išreikšti tą nemeilę naujiesiems okupantams, tai nuėjo lengvesniu keliu ir pasiskolino iš kitos stovyklos atstovų... Truputį žema, bet... Ir galų gale, kas ta Europa ir europiečiai? Visais laikais okupantai ir karo nešėjai. Kas skerdė vietinius šiaurės Amerikos gyventojus ir liepė kraustytis kur nors kitur, jei kas nepatinka? Europiečiai. Kas tą patį darė pietų Amerikoj? Vėl tie patys europiečiai. O kaip dėl Australijos? Arba Afrikos? Galų gale kas pirmąjį ir antrąjį pasaulius karus sukėlė? Vėl tie patys europiečiai. Kas dabar trečiąjį bando užkurti? Tie patys europiečiai... Maskviečiai, juk irgi okupantai atklydę nuo juodosios jūros pakraščių... Kur pažvelgsi, ten europiečių prišikta. Gėda net...
sub 2015-04-13 09:44
Keista kad kažkam asociacijos kyla su tarnais, vadinkit kaip jums patogiau. Jei būtumem slavų tarnai, tai kam tai labai smagu, juk oer pažintis gali prie lovio prieit, dėl ko man ir nepatinka slavų, a. k. a komunistu kryptis. Kažko tai varot ant vakarų, kur ką pats pasieksi tą turėsi. Kaip suprantu jums geriau sukišti rankas į slavo šikną, gal lengviau ptie lovio prileis. Va kas man nepatinka Rusijoje, kad norma yra vogti legeliai, ką bandom išgyvendint iš Lietuvos.
hamann 2015-04-13 10:01
Ta prasme? Debilumas yra protinis atsilikimas, kai žmogaus IQ svyruoja 50-70. Iš arėjo pareiškimų galima ir tokią prielaidą daryt. Tad čia viskas gerai.