Kuo nustebins dar vienas HTC flagmanas - One M9+?  (2)

Kinijos sostinėje Pekine kompanija HTC oficialiai pristatė dar vieną flagmanų kategorijos išmanųjį telefoną – One M9+, dar žinomą kaip One M9 Plus. Jo debiutą lydėjo gerai žinoma frazė „More than One“, ir tam HTC turėjo nemažai priežasčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis išmanusis telefonas yra ne vien tik padidinta One M9 versija, tačiau gali pasigirti tikrai patraukliomis techninėmis specifikacijomis bei naujausia Android operacinės sistema versija Lollipop, papildyta HTC Sense 7. Vieną iš įdomių galimybių – kelios kameros nugarinėje dalyje su autofokusavimo sistema ir dviguba LED blykste. Čia naudojami keli šviesos diodai su skirtingomis temperatūromis: ~ 3000 K (šilta balta) ir ~ 5500 K (šalta balta). Duo Cam sistema leidžia analizuoti erdvės gylį, o kartu tuo pačiu metu ir fotografuoti, ir filmuoti. Pagrindinė kamera turi 20,7 MP sensorių su f/2.2 diafragmos objektyvu. Iš filmavimo galimybių vartotojas galės pasinaudoti trimis režimais: 4K @ 30 FPS (3840 × 2160), Full HD @ 60 FPS (1920 × 1080) arba greituoju įrašymo režimu HD Ready (1280 × 720) su 120 kadrų per sekundę dažniu. Pagalbinė kamera nugarinėje dalyje – UltraPixel su 4 MP raiška. Ji leidžia filmuoti Full HD @ 30 FPS režimu. Priekinė kamera gavo 2,1 MP raiškos CMOS matricą, tinkančią tiek autoportretams, tiek ir balso skambučiams. HTC One M9+ gavo 5,2″ Quad HD (2560 × 1440) ekraną su Super LCD 3 matrica (534 ppi), apsauginio stiklą vaidmenį atlieka Corning Gorilla Glass 4. Gamintojas pažymi, kad Super LCD geriau nei AMOLED tinka darbui su baltus fonus turinčiais interneto puslapiais ir dokumentais, kadangi suvartoja mažiau elektros energijos. Lyginant su ankstesnių kartų Super LCD ekranais, trečioji karta siūlo didesnį kontrasto ir ryškumo lygį, o svarbiausia – padidėjo ekrano skleistinė. Tai leis geriau atskleisti žaidimų dinamiškumą, puslapių prasukimas bus sklandesnis, ypač naudojant maksimalų ryškumą. Iš kitų funkcijų galima paminėti dviejų diapazonų (2,4 ir 5 GHz) bevielio ryšio adapterį Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac su Wi-Fi direct ir DLNA palaikymu, Bluetooth 4.1 + A2DP, GPS, mobiliojo ryšio standartą 4G LTE. HTC One M9 Plus siūlo kelis didelio jautrumo mikrofonus, iš kurių vienas atlieka triukšmo slopintuvo funkciją. Taip pat jis galėtų būti naudojamas garso įrašymui stereo režimu, pavyzdžiui, filmuojant.

Korpuso apačioje galima rasti fizinį mygtuką „Home“, kuris, kaip ir tikėtasi, turi integruotą pirštų atspaudų skenerį.

Aparatinės įrangos pagrindą sudaro 8 branduolių 64 bitų procesorius Mediatek Helio X10 (MT6795T) su Cortex-A53/A57 branduoliais ir maksimaliu 2,2 GHz taktiniu dažniu. Tikėtina, kad Europą pasieks versiją su Qualcomm Snapdragon 810. Taip pat rasime 3 GB RAM, 32 GB kaupiklį ir microSD skaitytuvą (iki 128 GB).

Aliuminio korpuso matmenys sudaro 151 x 72 x 9,6 mm, svoris neviršija 157 gramų, naudojamas 2840 mAh akumuliatorius. Vartotojai galės pasirinkti iš pilkos metalo, aukso ir sidabro spalvos versijų.

Rekomenduojama HTC One M9+ kaina vis dar nepranešama, tačiau jis turėtų būti didesnė nei 649 eurai (būtent tiek prašoma už HTC One M9).

Kaip visada, pasirodžius naujiems flagmanams, ženkliai pinga praėjusių metų išmanieji. Tad tiems, kas domisi HTC produkcija, bet nori pataupyti, pats laikas pagalvoti apie HTC One M8 - jų vis dar yra prekyboje, o ir prasidėjo išpardavimai su solidžiomis nuolaidomis

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: