BMW ruošia kai ką nepaprasto  (1)

Artėjantį savaitgalį specializuotoje automobilių parodoje „Concorso d’Eleganza Villa d’Este“ Italijoje BMW ruošiasi pristatyti naują koncepcinį modelį. Sprendžiant iš pirmosios užuominos, tai bus kažkas nepaprasto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bavarai žada, kad gegužės 22-ają pasaulis pirmą kartą pamatys „BMW 3.0 CSL Hommage“. Kompanijos dizaino specialistai tvirtina, kad tai bus moderni legendinio BMW 3.0 CSL versija.

Kol kas gamintojai išplatino tik vieną būsimo modelio galinės dalies užuominą ir ši nuotrauka sufleruoja, kad tai bus išties intriguojantis automobilis. BMW teigia, kad jis pasižymės lengvasvorėmis medžiagomis, plačiomis ratų arkomis, dinamiškumu, įspūdingu galiniu oro aptaku ir bus tarsi naujasis šių dienų „Batmobilis“.

Jo pirmtakas BMW 3.0 CSL buvo dominuojanti jėga XX a. 8-ojo dešimtmečio „European Touring Car Championship“ lenktynėse, kai buvo iškovoti šeši titulai 1973-1979 m.

Apie galimą serijinę „BMW 3.0 CSL Hommage“ gamybą bavarai kol kas nieko oficialiai neskelbia.

Pirmąkart „Concorso d’Eleganza“ konkursas prie Komo ežero buvo surengtas dar 1929 m. Pastarąjį dešimtmetį jis vyksta remiamas BMW grupės klasikinių automobilių padalinio. Pernai bavarai visus nustebino čia parodę įspūdingą elektrinio rodsterio „Mini Superleggera Vision“ modelį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: