Prasidėjo spekuliacijos dėl AMD Fiji vaizdo plokščių kainų  (4)

Puslapis Fudzilla nusprendė paanalizuoti galimą naujų AMD Fiji vaizdo plokščių kainą. Naujieji grafiniai adapteriai pasiūlys nemažai naujovių, tačiau daugumą vartotojų domina kainos ir spartos lygio santykis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Net ir ne patį didžiausią produktyvumo lygį demonstruojantį adapterį galima sėkmingai parduoti, jei jis turės adekvačią kainą. Jei su AMD Fiji sparta viskas bus gerai (tą demonstruoja anksčiau pasirodę testai), tai rekomenduojama kaina bus apie $850.

AMD Fiji pagal savo spartos lygį turėtų atsidurti tarp NVIDIA GeForce GTX 980 (pavyzdžiai ir lietuviška kaina) ir GeForce GTX Titan X (pavyzdžiai ir lietuviška kaina), atitinkamai turėtų būti parinkta ir kaina.

Žinoma, $850 yra tik preliminarus (prognozuojamas) dydis, tuo tarpu AMD oficialios kainos paprastai būna daug humaniškesnės, nebent bus susidurta su labai dideliu Fiji vaizdo plokščių deficitu.

Be to, gerai žinomi atvejai, kai AMD pasitelkdavo gandus tam, kad pateiktų klaidingų informaciją dėl savo būsimų produktų kainų, taip siekiant dezinformuoti pagrindinį konkurentą diskretinių grafikos adapterių rinkoje.

AMD savo kainą gali pakoreguoti ir paskutinę dieną, kadangi NVIDIA dar turi vieną kozirį – dar neanonsuotą vaizdo plokštę GeForce GTX 980 Ti, kuri turėtų pasirodyti anksčiau nei Fiji. Pastarųjų anonsas, priminsime, laukiamas birželio 24 d.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(8)
(0)
(8)

Komentarai (4)