Matematikas teigia apskaičiavęs, kodėl MH370 vis dar nerastas (Video)  (4)

Teksaso universiteto profesorius daktaras Goongas Chenas teigia, kad apskaičiavo, kodėl gelbėtojai nerado daugiau kaip prieš metus dingusio „Malaysia Airlines“ keleivinio lainerio.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-06-16 Matematikas teigia apskaičiavęs, kodėl MH370 vis dar nerastas (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokslininkas teigia, kad keleivinis orlaivis į Indijos vandenyną nėrė nosimi žemyn, su vandens paviršiumi sudarydamas 90 laipsnių kampą. G. Chenas teigia, kad nuo smūgio orlaivis vandenyno dugną pasiekė visiškai subyrėjęs.

Matematikas tyrime pateikia ir kitų aviakatastrofos scenarijų, tačiau pabrėžia, kad „sudužimo nosimi žemyn“ versija yra labiausiai tikėtina, nes būtent šiuo atveju visos nuolaužos iškart nuskendo. Pasak G. Cheno, dėl šios priežasties gelbėtojai vis dar negali nustatyti tikslios orlaivio sudužimo vietos.

Žaibiškai išplitusią G. Cheno teoriją publikavo „American Mathematical Society“ žurnalas.

2014 metų kovo 8 dieną dingęs orlaivis su 239 keleiviais kelionę baigė Indijos vandenyno pietinėje dalyje, kur įtariamas „Boeing B777-200“ nuolaužas užfiksavo Kinijos, Australijos ir Prancūzijos žvalgybiniai palydovai.

Malaizijos atstovai pranešė, kad palydovų duomenys rodo, jog „Malaysia Airlines“ 370-ojo reiso lėktuvas galėjo nuskristi bet kur, pradedant Kazachstanu ir baigiant pietine Indijos vandenyno dalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: