Ar „Microsoft“ neiškeis Windows Phone į Android?  (0)

Informuoti šaltiniai, kuriuos cituoja britų puslapis The Inquirer, teigia, kad kompanija Microsoft ketina dar kartą apsvarstyti savo politiką dėl operacinės sistemos Windows plėtros mobilių įrenginių rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu populiariausia išmaniųjų telefonų operacine sistema yra Android, kuri 2014 m. užėmė apie 81,5% visų mobilių įrenginių rinkos. Antroje vietoje liko iOS su 14,8%, tuo tarpu Windows Phone tenkinosi vos 2,7%.

Pranešama, kad Microsoft svarsto galimybę daugiau aktyviau plėtoti savo produktus, kurie būtų diegiami Android platformoje. Pavyzdžiui, neseniai buvo išleista Android telefonams skirta Office versija, o taip pat priimtas sprendimas išleisti šiai OS skirtą asmeninio asistento Cortana versiją.

Dar daugiau, sklando gandai, kad Microsoft gali pabandyti išleisti firminių telefonų su operacine sistema Android. Tokią informaciją pateikė Twitter vartotojas MSNerd, kuris tikina, kad apie tokią galimybę kalba Microsoft prezidentas Satya Nadella bei kiti aukšto lygio pareigūnai.

Tačiau panašu, kad tai gali nutikti dar negreitai, kadangi dar šiemet pasirodys Windows 10 Mobile, su kuria bandoma užkariauti ne tik paprastų vartotojų, tačiau ir verslo segmento atstovų širdis.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (0)