HTC ruošia staigmeną: nustebins dar šiais metais  (1)

Taivaniečių kompanija HTC ruošia išmanųjį telefoną Aero, kurio debiutas laukiamas 2015 m. paskutiniame ketvirtyje, rašo puslapis GSMArena.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

HTC Aero, kaip tikimasi, turėtų tapti naujuoju kompanijos flagmanu. Gamintojas prognozuoja, kad jo pasirodymas leis pagerinti finansinius rodiklius, kadangi 2015 m. II ketvirtis vėl buvo nesėkmingas – nuostoliai siekė $261 mln. Dalis kaltės dėl to tenka prastiems HTC One M9 pardavimams.

Išmanusis telefonas turėtų gauti itin didelės Quad HD (2560 x 1440) raiškos ekraną, kuris bus padengtas apsauginiu stiklu Gorilla Glass 4. Apie įstrižainės dydį šaltinis nieko nepranešė (dabartinis flagmanas One M9 turi 5“ įstrižainės ekraną).

Taip pat žinoma, kad naujokas gaus pagrindinę kamerą su f/1,9 objektyvu, kuris, kaip tikimasi, leis gauti kokybiškesnes nuotraukas, fotografuojant nepakankamo apšvietimo sąlygomis.

Šaltinio teigimu, HTC Aero debiutas turėtų įvykti 2015 m. spalio mėnesio pabaigoje arba lapkričio mėnesio pradžioje. Apie mobilaus įrenginio kainą nieko nepranešama.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (1)