„HTC One M9“ apžvalga: trikdantis meilės ir neapykantos derinys (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Interasantas 2015-06-17 12:40
IR akutė telefone laabai reikalninga. Kai keliauji ir pasiimi nemažą mantą, iš elektronikos įrengimų, kartais užsimiršta koks distancinis. Telefonas po ranka ir problemų nebėra
Finalfour 2015-06-17 12:46
Tas tavo Xiaomi Mi 4i turi ta pati IPS ekrana, kuri pries dvi pastraipas ispeikei. Per kuria vieta HTC one pasidaro golfas lyginant su Xiaomi Mi 4i? Su galaxy S6 viskas aisku, ten ekranas is visai kitos svorio kategorijos, bet Xiaomi Mi 4i.... Ir visa sita apzvalga mazdaug tokia - meiles riba kyla kyla, kol nuleidi, tada keletas sakiniu kritikos, kol vel sukyla noras, pradedi drozt, tada auksciausias laimes taskas apie programine iranga, vel nuleidi ir vel keli ramsni kritiski sakiniai ir vel viskas is naujo... Sita tokio tipo emocijom atsmiesta apzvalgele rase arba merga, arba gejus. Pastarasis variantas arciau.
sub 2015-06-17 13:29
Banguotas aprašymas, skaičiau vis kildamas ir besileisdamas, kaip kalniukais. Tai meilė pasireiškia poroje sakinių, iškart po jų neapykanta. Tai ar verta šita plyta dėmesio išvis nesupratau. Asmeninės išvados paskaičius ir iš arčiau apžiūrėjus nuotraukas: 1. Mygtukai ir HTC logo - HTC visiškai negalvoja apie patogumą; 2. Sense ir kiti apvalkalai - nieko gero; 3. Baltos spalvos gelsvas atspalvis not good, net juodos spalvos geras atvaizdavimas to neatperka. 4. Na ir ta kibiro spalva, bei plastikas - negerai. Nzn ar plastikas iš vis gerai, bet vienintelis modelis kurį esu laikęs su kokybišku ir maloniu plastiku yra Nexus 5.
Gediminas Jurgaitis 2015-06-17 13:34
Vertinimas labai jau pritemptas.. Jei lyginsime kameru su kitais flagmanais, tai ji tiesiog beviltiska, ekranas toks pat, dizainas asmeniskai man nepatinka, bet cia jau asmenine nuomone ir skonis. nesenai rinkausi telefona is s6, s6edge, m9, z4/z3+, lg flagmano ir dar keletos buvusiu parduotuveje (carphone warehouse). labai greitai atkrito visi, likau ties s6 ir z4/z3+ paskutiniam apsisprendimui. sony ir samsungas labai arti vienas kito. nugalejo sony, nes kas man labai svarbu jis atsparus vandeniui, kamera fiksuoja daug naturalesnias spalvas, samsung atveju viskas tiesiog "rekia" na cia viskas pas samsunga jau taip matomai yra, nes turiu samsungo telika tai spalvos labai perspaustos. sony kamera padarytos nuotraukos primena .raw visiskai neikista jokio "trigrasio". baterija taip pat sony naudai, dizainas, vel gi asmenine nuomone sony puseje. kas ten sake, kad IPS beviltiska? pries samso amoled nenusileidzia nei kiek. mano manymu ir supratimu sony xperia z4/z3+ yra/bus metu geriausias telefonas. p.s. pamirsau pridurti, kad vienas labai didelis pranasumas pries samsa ira priekyje esantys stereo garsiakalbiai.
erik.murin 2015-06-17 13:42
Tikrai nusileidžia, nors, galbūt, nežymiai. Visų pirma - dėl juodos spalvos. Antra - matomumas prieš saulę. Dėl visų kitų ekrano aspektų nieko negaliu sakyti, kol pats Z3+/Z4 nebandžiau.
Finalfour 2015-06-17 13:51
Galaxy S3 ir galaxy S6 naudojamos super amoled technologijos panasios tik pavadinimu. Metas pabusti. Paziurek kokia ten karta buvo, pasidomek is viso kas tai yra super amoled ir kas toje technologijoje pasikeite ko pasekoje S6 daro i vienus varus visus savo ekranu.
erik.murin 2015-06-17 14:02
argumentų.
Finalfour 2015-06-17 14:02
Kalbi apie sita? : http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3+-6878.php Kad jis dar kaip raso tik "coming soon". Taip, stereo garsiakalbiu ir as pasiilgstu pas S6, water resistant irgi. Bet kitais parametrais sitas sony, nors dar ala net neisejes, bet samsungo flagmanui nusileidzia. Is kitos puses, jis speju bus pigesnis nei S6. Na, ir man siek tiek minusas, kad Sony, kaip ir HTC rootinasi sunkiau, ten knisnia su bootloaderiais, pas samsunga viskas atvira ir jau paruosta rootinimui ir custom roomo ikisimui. As bet kokiam, net naujam telefonui iskarto metu lauk gamyklini roma, nes jis visada buna apgailetinas lyginant su tuo, ka suteikia costom romai su naujausiomis android versijomis. Aisku, sony irgi galima ishakint, bet ten atrakinus bootloader garantijos nelieka, o samsung atveju net gedimo atveju del custom fw rasymo uzbrikintus telefonus samso garantiniai centrai taiso be problemu ir nedaro is to tragedijos kokia daro sony ir ypac HTC, tie tai is viso kaip maro bijo rootinimu ir netaiso uzbrikintu htc telefonu.
Gediminas Jurgaitis 2015-06-17 15:40
Siaip idomumo delei, labai idomu kokios tos super duper funkcijos del kuriu verta rutinti telefona? Ir del kuriu factory romas yra totaliai apgailetinas? niekada nebandziau, o ir bandyti nesiruosiu, nes ant rutinto telefono nedirba mano darbo softas, taip pat barclay apsas.. beje carphone warehouse jau galima paciupineti demonstracinius z3+ Ai dar pamirsau pamineti, kad z3+ turi rimtu bedu su perkaitinejimu. Jei norite filmuoti 4k bent 30min trukmes filmukus, tai tikrai nepavyks perkaista jam"cainykas" jau po mazdaug 12min... nebent po vandeniu lyst, kad ausinimas but geresnis
DarkNRG 2015-06-17 20:24
Na gal ne super duper, kaip sakai, bet man asmeniskai, yra kelios funkcijos, kurios smarkiai palengvina gyvenima. Pavyzdziui, i darba beveik visada vaziuojant, ziuriu filmus ar laidas. Tik per metro keliama triuksma nelabai ka girdesi.. Ir geros ausines ne ka te padeda, nes telefonu gamintojai, del kazkokio neaiskaus man ale saugumo.. apriboja telefonu garsa iseinanti per ausines. Kiek telefonu bandes esu, visi man per tyliai grodavo (bent jau esant metro triuksmui ir klausantis pokalbio is kokios nors laidos). 'Nurootinus' ir modifikavus garsa, dabar turbut dvigubai garsiau groja jei ant max. Ir 'speakeriai' taip pat. Jokiu problemu. Kitas nepakeiciamas dalykas kuri as naudoju, tai uzspaudus 'back button' iskarto visiskai uzdaro priekyje atidaryta appsa 'force close' (kill). Lengvesnio budo uzdaryt appsa dar nesu mates. O tokios funkcijos, greiciausiai neturi nei vienas telefonas, arba mazai kas turi bazinej OS. Yra pilna ir kitu smulkesniu modifikaciju: Ispejimai apie senkancia baterija, ispejimas del per didelio garso pavojaus klausant per ausines, 'flight mode' ispejimas, kameros garsas fotogtafuojant, kuris buna net jei telefono visi garsai isjungti. Ir daugybe kitu nesamoningu gamintoju pridarytu triuku, kuriuos as esu beveik visus isjunges velniop. 'bloat ware' pasalinimas, Galimybe grot 'Youtube' backgrounde/isjungus tel., reklamos visos isjungtos is youtube. 'Screen-shot' vienu mygtuko paspaudimu, galimybe programuot telefono hardware mygtukus ivairiom funkcijom pagal savo patogumus. (pvz mano telefone nebuvo galimybes 'volume up/down mygtukais perjunginet muzikos kurinius kol tel isjungtas. Nurootinus - neproblema ir t. t. Daugybe smulkiu 'modu' kurie visi kartu bendrame kontekste, padaro telefono naidojimasi malonesniu. O juo labiau, kai siais laikais 'nurootint' dauguma telefonu uztrunka kelias minutes. Why not..
FtBall 2015-06-17 22:47
Kaip manai, kiek žmonių, teigiančių, koks Android yra customizable, realiai pasinaudoja tavo paminėtais dalykais ir nepaminėtais dalykais? Offtopic, bet kodėl tau reikia galimybės "force kill"? Kokią tau naudą tai suteikia? Pats programuoji galbūt? Ar Play Store turi piktybinių appsų, kurie turi aukštus įvertinimus?
Finalfour 2015-06-17 22:57
Tai tik nepradekit dabar topines frazes "man to nereikia". Kalba eina ne apie tai ar jums reikia ar ne rootinto telefono neribotu galimybiu, o kalba eina apie tai, kad tai padarius ATSIRANDA GALIMYBE tai daryti ir naudotis visiska laisve. O ar reikia ar ne niekam neidomu, cia kiekvieno asmninis reikalas. Kitam is viso ismaniojo nereikia, trecias truliku vaziuoja ir nesuvokia kam kvailiai ferrarius perka. Esme ta, kad Android rottinimas custominimas suteikia LAISVE. Ar jums jos reikia ar ne - ne sios diskusijos esme.
Finalfour 2015-06-17 23:53
Beja, kokia prasme kazka filmuoti 4k, jei nei vienas cia neturime 4k teliko ar moniko?
Gediminas Jurgaitis 2015-06-18 00:59
Turime
sub 2015-06-18 08:37
Kokią naudą duoda "root"? Bent kelis rimtus pvz. pateikit, o ne "jautiesi laisvai". Tokios smulkmenos nežinau kiek laisvės suteikia, man ne kažką. Naudoju cleen android - neturiu problemų nei dėl OS, nei dėl laisvės. Suprantu, kad nesi laisvas, kai esi suvaržytas. Bet tokios smulkmenos manęs nevaržo, kaip gamintojo romai, aplikacijos ir t.t.
Paprastas_zmogus 2015-06-18 11:22
Wow, komentarai tai tokie, lyg ne telefoną rinktumėtės, o širdies stimuliatorių...
Finalfour 2015-06-18 11:58
Tau jau kolega pris tai isaiskino tik keleta naudingu dalyku, ka duoda root, jei viska surasyti, neuztektu ir viso straipsnio ir ko gero nelabai ir imanoma. Tikiuosi kad tiesiog tik neperskaitei, o ne nesupratai.... Bet ka tik bandziau uzbegti uz akiu, bet vis tiek trukt is vadziu ir vel is pradziu "man nereikia". Dar karta sakau jei nedasyla - diskusija ne apie tai ar TAU to reikia ar ne, ar tave kas varzo ar ne, diskusija kad root SUTEIKIA GALIMYBE. O ar tau tu galimybiu reikia is viso - cia jau niekam neidomu. Tarkime apple tokiu galimybiu nesuteikia. Ir del to man reikia Android.
sub 2015-06-18 16:09
Viską perskaičiau ir supratau, nereikia perdėtai interpretuoti mano komentaro. Kiek tai naudingi dalykai, labiau tiktų "naudingos smulkmenos", priklauso nuo to, kam to reikia. O tai reikalinga daugmaž 1procentui android naudotojų Lietuvoje, jei ne mažiau. Nžn, ką turi omenį sakydamas, kad apple tokių galimybių neteikia. Kaip pavadintum "jailbreak", man tai lygiai tas pats kas root, kur gali įsirašyt custom romus, keisti ekrano temas ir daryt kitus nereikšmingus niekučius. Tęsiant, man dašyla apie ką diskusija, apie naujo telefono apžvalgą ir vėliau ne į temą "ką naudingo duoda root". Taigi ankstesniam komentare/uose išsakiau nuomone, kad nesuprantu ką tokio naudingo rootas iš tikrūjų duoda. SUTEIKIA GALIMYBĘ - sutinku ir priduriu, galimybę pasidaryt nereikšmingų niekučių ir skylių OS'e. Kad dar daugiau nenusišnekėtum, paklausiu: kuo, tavo manymu skiriasi Apple jailbreak nuo Android root? Tik atsakydamas, nepasimesk tarp galimybių.
sub 2015-06-18 16:14
Visi normalūs išmanieji šitą turi ir netgi keli paprasti, net rootint nereikia, o garso nustatymuose normaliai susireguliuot. Ot tai rooteriai Aš suprantu kad yra geekai, kuriem patinka rootinti, programuoti, pasidaryti kažką, tai normalu. Bet neskieskit kad tai suteikia laisvę, galimybę - tai kas yra bene visuose telefonuose.
Finalfour 2015-06-18 19:05
Jis turejo omenyje, kad galima arba visai atjungti kad to nebutu, arba pasidaryti kad pranesinetu ne tada kai gaimntojas numates ties 15 % tarkime, o bet kada, bet anyway, cia jau pats autorius gali passikinti ka turejo omenyje geriau. O del ispejimo apie per dideli garsa - be rooto be sansu to nepadarysi. O sitas fintas uzknisa ziauriai. Kei leki dviraciu dideliu greiciu nuo seskines kalno, nori pasididinti garsa, o jis nedidina jo virs saugios ribos, ismesdamas lentele, kuria gali nuspausti OK tik istraukes telefona, ausiniu valdymo mygtukais niekaip. Man ka del to sustot ir telefona issitraukt? Jau nekalabant apie tai kad ausiniu mygtukams galiu priprorgramuoti aibe kitu f-iju kurios valdomis ta ausiniu mygtuka spaudant atatainkama tvarka ar intervalais - be roooto to padaryti irgi neimanoma. Bet cia smulkmenos. Ne smulkmena - tai kad be root neveikia puse galingu android programu. Tarkime Titanium backup. Arba - pamegink nulauzti ir padaryti nemokamu powerAmp, geriausia be konkurencijos android musikos grotuva. Be root - be sansu. O pirkti neturiu jokio noro, nesvarbu kad jis kainuoja apie 30 lt tik, bet is principo.