„HTC One M9“ apžvalga: trikdantis meilės ir neapykantos derinys (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2015-06-18 20:04
"Man nesvarbu, kad ši programa, kurią nuolat naudoju, kainuoja sąlyginai nedaug, aš iš principo programos kūrėjo paremti nenoriu!!"
FtBall 2015-06-18 23:14
Kai tu blogas žmogus. Būtent tokia ir paskirtis yra nemokamų programų - pabandei nemokamai, patiko - susimoki ir naudoji be apribojimų. Aš net nebandžiau Google Play Music, bet pastoviai naudoju kitus Google produktus. Įsijungiau mėnesį nemokamai pabandyt, tai vis dar neišjungiu. Realiai jis man papildomų galimybių nesuteikia(tą patį galiu per Youtube paklausyt, bet kiek laiko užtruks, kol susidėliosiu visą muziką), TAČIAU... suteikia patogumą, į ką ir dauguma žmonių realiai nori orientuotis. Visi tie rootinimai, jailbreakai suteikia GALIMYBES, tačiau tik minimaliai suteikia patogumo. Aš atvirkščiai, iš principo, raginu žmones baigt kurt krūvas nemokamų Spotify account. Sakau, surūkai 2 cigarečių pakeliais per mėnesį mažiau, tačiau bent jau legaliai naudojiesi kokia tai nors paslauga. Gal pusmetį naudoju tą Google Play Music, tai net neketinu jo atsisakyt, nors darbe nemokamai Spotify duoda.
sub 2015-06-19 12:09
Neprasitarsiu kokį mob. naudoju, bet jame clean android. Įspėjimas yra dėl per žalingo didelio garso ausims, tiesiog didindamas garsą praksipinu ok mygtuką, nebūtina jo spausti. Vietoj Titanium backup, naudoju simple google sync, kuris visada syncina ką pažymėjęs, tai foto, video, kontaktai, bookmarkai. PowerAmp gal ir geriausias tiems, kurie muziką nelegaliai pučiasi ir keliasi i telefonus, varguoliai spotify naudoju ir nesijaudinu del muzikos, noriu online, noriu offline, noriu radią pasikuriu muzikos. Pusei metų buvau gavęs nemokai iš omnio, o dabar susimoku 6 € mėnesiui, mažiau surūkau tabako, tuo pačiu ir sveikata gerėja, ir tonos muzikos pasiekiama. Taigi reziumuojant, esi vagis, kuris daro žalą atlikėjams, kūrėjams, menininkams, programuotojams ir t.t., ir šį shit dar pateisini root, hah juokingas esi. Nusipirkęs vieną kart turėtum amžiams pastoviai updeitinamą appsą, o pats naudoji kažkokį skylėtą, nes gaila 30 lt. Atimi uždarbį iš kitų, vagie, su savo rootais, nelegaliais appsais, ir vogta muzika. Sąkyčiau root labiau atima laisvę, ne iš tavęs, iš kitų, vagie.